Οδοντικά Εμφυτεύματα

Facebooktwitterpinterest

Πρόκειται για την πλέον σύγχρονη λύση στο πρόβλημα της απώλειας των φυσικών δοντιών που υπερέχει εμφανώς έναντι των παραδοσιακών τρόπων αποκατάστασής τους με οδοντοστοιχίες ή γέφυρες.

Τεκμηριωμένα εφαρμόζονται από το 1986 και το ενδιαφέρον και η αποδοχή του κοινού αυξάνει συνεχώς, καθώς η αποτελεσματικότητα και η επιτυχία τους είναι πια δεδομένη.

Εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών αισθάνονται άσχημα από την απώλεια μερικών ή όλων των δοντιών καθώς αποκτούν προβλήματα μάσησης, ομιλίας και εμφάνισης, χάνουν την αυτοπεποίθησή τους και διστάζουν να χαμογελάσουν για να μη φανούν τα αντιαισθητικά κενά ή η κινητή τους οδοντοστοιχία.

Σήμερα μετά από εμπειρία πολλών ετών και εξαιρετικά αποτελέσματα, η σύγχρονη Οδοντιατρική προσφέρει μια σίγουρη λύση τοποθετώντας ενδοστικά οδοντικά εμφυτεύματα Τιτανίου που υποκαθιστούν τις ρίζες των δοντιών τα οποία στερεώνονται στο οστό της γνάθου (άνω ή κάτω) και ενσωματώνονται σ’ αυτό.

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, δηλαδή εμφυτεύματα και τις πλέον σύγχρονες μεθόδους προσφέρουμε με Οδοντιάτρους την καλύτερη λύση με τα πιο προβλέψιμα και μακροχρόνια αποτελέσματα στοματικής αποκατάστασης. Η χρήση αυτών των συστημάτων εμφυτευμάτων προσφέρει βέλτιστη αισθητική αποκατάσταση ιδιαίτερα στην πρόσθια άνω περιοχή – αισθητική ζώνη, υψηλή ποιότητα κατασκευής υλικού με τις πλέον σύγχρονες γνώσεις τεχνολογίας και επιστήμης και επίσης, δυνατότητα ευελιξίας στη λύση των διαφόρων προβλημάτων.

Τα συστήματα αυτά είναι τα πλέον διαδεδομένα παγκοσμίως και παρέχουν την πλέον σοβαρή και ισχυρή τεχνική υποστήριξη.

 

 

 

 

 

 

 

Γεώργιος Σ. Τζώρτζης
Στοματικός & Γναθοπροσωπικός Χειρουργός

Κράτα το

Κράτα το

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.