10 χρόνια προσφοράς στον εθελοντισμό και στην κοινωνική ευαισθητοποίηση.

Facebooktwitterpinterest

10 χρόνια Τράπεζα Αίματος OKTABIT.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαΐου η 20η Εθελοντική Αιμοδοσία από την Oktabit.

Mε τη σταθερή συνέργεια τις τελευταίες 8 φορές της εταιρίας TUV Austria Hellas, αλλά και τις πιο πρόσφατες συνέργειες με τις Active Computer Systems και Alterlife, η προσπάθεια για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος Oktabit έφερε εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα σε περιόδους που η ανάγκη για αίμα, ενόψει του καλοκαιριού, είναι αυξημένη.

 

Η προσπάθεια ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια από την εταιρεία, με την ουσιαστική συμμετοχή συνεργατών, εργαζομένων, φίλων, συγγενών ακόμα και κατοίκων της περιοχής.

 

Στον ετήσιο σχεδιασμό της η OKTABIT περιλαμβάνει ενέργειες που υπηρετούν αξίες όπως η φροντίδα στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, ο σεβασμός προς τον εργαζόμενο, η αξιοπιστία στη σχέση με τους συνεργάτες της και η συνεισφορά στα ευαίσθητα στρώματα της κοινωνικής ζωής.

 

Στο πλαίσιο αυτό και με την ενθάρρυνση από το προσωπικό της, ιδρύθηκε το 2007 η Τράπεζα Αίματος που λειτουργεί σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γεώργιος Γεννηματάς και μέχρι τώρα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερες από 1000 φιάλες αίματος.

 

Ο HR Manager της Oktabit, Αχιλλέας Μπακαρός, με την ευκαιρία της δεκαετούς δράσης της τράπεζας αίματος, ευχαρίστησε εκ μέρους της εταιρίας όλους τους φίλους της Τράπεζας Αίματος που με την θετική τους ενέργεια προσφέρουν στον συνάνθρωπο και δίνουν πνοή και δύναμη για ένα καλύτερο μέλλον σε δύσκολους καιρούς.

Πληροφορίες για την Οktabit

Η ΟΚΤΑΒΙΤ ΑΕ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1992 με έδρα στην Αθήνα και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη και εξειδικεύεται στη διάθεση επώνυμων προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στους τοπικούς κατασκευαστές και μεταπωλητές. Μέσα από ευέλικτες διαδικασίες, τεχνογνωσία, ψηφιοποιημένη πληροφορία και συνεχή βελτίωση στις προσφερόμενες υπηρεσίες, η εταιρία ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των συνεργατών της και αποτελεί σημείο αναφοράς ανάμεσα στις εταιρίες του κλάδου.

Κράτα το

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.