Σε λειτουργία από αύριο η νέα υπηρεσία ραντεβού

Facebooktwitterpinterest

Από αύριο αρχίζει δοκιμαστικά τη λειτουργία της η νέα Υπηρεσία «Ηλεκτρονικών Ραντεβού-eRDV» της ΗΔΙΚΑ Α.Ε., που αφορά ασφαλισμένους που θέλουν να κλείσουν ραντεβού με γιατρό, ενώ από την επόμενη εβδομάδα (15 Δεκεμβρίου) αυτό θα γίνει και επίσημα.

Οι πολίτες, επισκεπτόμενοι την ηλεκτρονική σελίδα http://rdv.ehealthnet.gr, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη Μονάδα ΠΕΔΥ και Κέντρου Υγείας, την ειδικότητα ή ακόμα και τον γιατρό και εντελώς δωρεάν να «κλείσουν» το ραντεβού τους.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να εντοπίσουν το κοντινότερο σημείο φροντίδας και να επιλέξουν το χρονικά συντομότερο ραντεβού.

Η ασφαλής πρόσβαση στην υπηρεσία πραγματοποιείται εύκολα με την εισαγωγή των κωδικών που χρησιμοποιούνται στο taxisnet για την υποβολή της φορολογικής δήλωσης.

Από εκεί και πέρα το σύστημα θα τροφοδοτείται συνεχώς με τη διαθεσιμότητα των μονάδων ΠΕΔΥ και των Κ.Υ., ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού και στις υπόλοιπες Μονάδες Υγείας της ΠΦΥ.

Σύντομα, η υπηρεσία θα περιλαμβάνει και όλους τους ιδιώτες γιατρούς οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώνουν τη διαθεσιμότητά τους στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών ραντεβού είτε για ιδιωτικό ραντεβού είτε για ραντεβού μέσω ΕΟΠΥΥ ώστε να εμφανίζονται στις αναζητήσεις των πολιτών.

Σε ό,τι αφορά τους πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα χρήσης του Διαδικτύου, προβλέπεται ότι σύντομα αυτή θα είναι διαθέσιμη μέσω των ΚΕΠ και των Κέντρων Κοινότητας.

Συντάκτης:
Δημήτρης Τερζής
http://www.efsyn.gr/

Κράτα το

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.