ΚΛΙΝΙΚΗ ΡΕΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ – ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

Facebooktwitterpinterest

Δίπλα σας από την πρώτη στιγμή!!!

Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, η Εθνική Ασφαλιστική και η Ευρωκλινική Παίδων, τρείς μεγάλοι οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον κλάδο υγείας, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο «FULL-Ασφάλιση Νεογνών ΡΕΑ», προστατεύοντας από την πρώτη στιγμή την υγεία των νεογέννητων και στηρίζοντας τους νέους γονείς.

Η Εθνική Ασφαλιστική αποκλειστικά για τα νεογνά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ, παρέχει το παραπάνω πρόγραμμα ασφάλισης χωρίς καμιά επιβάρυνση ασφαλίστρου για τον 1ο χρόνο και σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή στην ανανέωσή του.

Παράλληλα η Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία με την Ευρωκλινική Παίδων μέσω του προγράμματος Full προσφέρουν στα νεογέννητα της ΡΕΑ παροχές υγείας δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας περίθαλψης με ιδιαίτερα  προνομιακούς όρους. Το πρόγραμμα αφορά νοσηλεία στην Ευρωκλινική Παίδων για το πρώτο έτος της ζωής τους και με την ανανέωσή του, η κάλυψη επεκτείνεται και στα υπόλοιπα νοσοκομεία διατηρώντας όμως τα ειδικά προνόμια στο Ειδικά Συμβεβλημένο Νοσοκομείο την Ευρωκλινική Παίδων.

Ο Πρόεδρος της Κλινικής ΡΕΑ, κος Μητσάκος – Μπαρμπαγιάννης Κυριάκος, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κος Σταύρος Κωνσταντάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής, κος Αντώνης Βουκλαρής, ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση: Το πρόγραμμα «FULL– Ασφάλιση Νεογνών ΡΕΑ», μέσω της συνεργασίας της Εθνικής Ασφαλιστικής και της Ευρωκλινικής Παίδων αποτελεί στην ουσία ένα δώρο υγείας για τα παιδιά που γεννιούνται στη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική.

Στόχος και των τριών συνεργαζόμενων οργανισμών είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας για κάθε νεογνό από την πρώτη στιγμή της γέννησής του!».

Περισσότερες Πληροφορίες Σχετικά με το Πρόγραμμα

 

Το πρόγραμμα «FULL-Ασφάλιση Νεογνών ΡΕΑ» προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη υγείας σε περίπτωση νοσηλείας και σημαντικά συμπληρωματικά οφέλη όπως  απεριόριστες επισκέψεις σε Δίκτυο Παιδιάτρων με συμβολικό αντίτιμο 20€ και δωρεάν κάλυψη σε περίπτωση επειγόντων περιστατικών.

Στις σημαντικές παροχές ξεχωρίζει το ανώτατο όριο κάλυψης για νοσηλεία μέχρι και 1.500.000€ με τη συμμετοχή του ασφαλισμένου έως 500€.

Η συγκεκριμένη παροχή ισχύει για τον 1ο χρόνο αποκλειστικά για την Ευρωκλινική Παίδων και από το 2ο χρόνο μειώνεται σε 250€ ανά νοσηλεία για την Ευρωκλινική Παίδων, ενώ η κάλυψη επεκτείνεται και στα υπόλοιπα συμβεβλημένα, ιδιωτικά ή δημόσια νοσοκομεία.

Επιπλέον το πρόγραμμα προσφέρει σημαντικές παροχές πρωτοβάθμιας περίθαλψης όπως ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις σε τιμές δημοσίου τιμοκαταλόγου.

 

Κράτα το

Κράτα το

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.