Παγκόσμια Ημέρα Αλλεργίας

Facebooktwitterpinterest

ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ.

Τα τελευταία χρόνια οι αλλεργικές παθήσεις παρουσιάζουν επιδημική αύξηση, κυρίως στα βρέφη και παιδιά, όπου 1 στα 3-4 παιδιά πάσχει από ένα ή περισσότερα αλλεργικά νοσήματα.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αλλεργίας (8 Ιουλίου 2016), το ΙΑΣΩ Παίδων προσφέρει επίσκεψη σε ειδικούς Παιδοαλλεργιολόγους στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ.

Το Αλλεργιολογικό Τμήμα του ΙΑΣΩ Παίδων αποτελεί ένα από τα πλέον εξειδικευμένα τμήματα για την έγκαιρη και αποτελεσματική διάγνωση και αντιμετώπιση των αλλεργικών νοσημάτων, που σαφώς επηρεάζουν την ποιότητα ζωής, τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους.

Το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό αξιολογεί και εξετάζει τα παιδιά που πάσχουν από αλλεργικά νοσήματα με στόχο την παροχή εξατομικευμένης διάγνωσης και θεραπείας για τους μικρούς ασθενείς, αλλά και την εκπαίδευση των ίδιων των οικογενειών τους.

Η προσφορά ισχύει για όσους επικοινωνήσουν στα τηλ. 210 6383070 – 2 & 210 6383917 και προγραμματίσουν το ραντεβού τους από την Πέμπτη 7 Ιουλίου μέχρι και την Τρίτη 19 Ιουλίου.

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.