Λάδι για την κυτταρίτιδα!!!

Facebooktwitterpinterest

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το ερώτημα όλων των γυναικών όπως κάθε χρόνο παραμένει «Ποια η λύση για την κυτταρίτιδα;;». Κυτταρίτιδα είναι η συσσώρευση λίπους σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος με ένα χαρακτηριστικό τρόπο που δίνουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Πρόκειται για τον χειρότερο εχθρό κάθε γυναίκας ανεξάρτητα από τις αναλογίες της κάθε μίας. Η αντιμετώπισή της γίνεται με προϊόντα που αυξάνουν τη κυκλοφορία του αίματος σε αυτά τα σημεία, δημιουργούν υπεραιμία και ενυδατώνουν βαθιά το δέρμα. Ακόμη πρέπει να συνδυάζονται με κατανάλωση  άφθονου νερού, φρούτα και λαχανικά, μείωση του «πρόχειρου φαγητού» και γυμναστική.

Ένα τέτοιο προϊόν είναι το λάδι που σας προτείνω για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Περιέχει αμυγδαλέλαιο ή βιολογικό ελαιόλαδο το οποίο ενυδατώνει το δέρμα, κανέλα, δενδρολίβανο και μαύρο πιπέρι τα οποία δημιουργούν υπεραιμία στα σημεία του σώματος κατά τη διάρκεια του μασάζ. Ακόμη, το λάδι είναι ενισχυμένο με αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου και βιταμίνη Ε για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Πρόκειται για ένα εντελώς φυσικό προϊόν χωρίς προσθήκη χημικών συστατικών. Είναι εξαιρετικό και τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται από τις πρώτες κιόλας χρήσεις!!

        Κατά τη διάρκεια του μπάνιου φροντίζουμε να κάνουμε μασάζ με ένα σκληρό σφουγγάρι (λούφα) και ύστερα μετά το ντουζ, όταν ακόμα το δέρμα μας είναι νωπό, κάνουμε έντονο μασάζ με το λάδι στα σημεία που υπάρχει το πρόβλημα.

stella1

Φιλίππου Στέλλα,
Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.