Για 11η συνεχή χρονιά, η MSD βραβεύεται από τον Αμερικανικό Οργανισμό Προστασίας του Περιβάλλοντος (ΕΡΑ),

Facebooktwitterpinterest

 με το βραβείο «2016 ENERGY STAR Sustained Excellence Award».

 ΑΘΗΝΑ, 14 Απριλίου 2016: – Τη δέσμευσή της για τη προστασία του περιβάλλοντος αποδεικνύει για ακόμα μια φορά η MSD, καθώς βραβεύθηκε για 11η συνεχόμενη χρονιά από τον Οργανισμό Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ (EPA), για την συνεχιζόμενη βελτίωση των ενεργειακών της επιδόσεων και την ηγετική της θέση στην διαχείριση της ενέργειας, τόσο στον φαρμακευτικό, όσο και στον εν γένει βιομηχανικό τομέα.

Πιο συγκεκριμένα, η MSD έλαβε από τον EPA (Environmental Protection Agency),  το Βραβείο «2016 ENERGY STAR Partner of the Year – Sustained Excellence Award» για την «Αειφόρα Αριστεία». Το βραβείο αφορούσε τη μονάδα παραγωγής της MSD στο Las Piedras του Πουέρτο Ρίκο, το οποίο επέτυχε ενεργειακές επιδόσεις που το κατατάσσουν στο κορυφαίο 25% των εγκαταστάσεων φαρμακοβιομηχανίας σε εθνικό επίπεδο. Επίσης έλαβαν ενεργειακή πιστοποίηση τα κτίρια γραφείων της MSD στο Cokesbury και στο Branchburg του New Jersey, όπως επίσης και το κτίριο γραφείων στο Upper Gwynedd της Pensylvania.

Η MSD αποτελεί εταίρο του προγράμματος Energy Star από το 1995 και βραβεύεται για 11 συνεχόμενες χρονιές, δύο φορές ως «Εταίρος της Χρονιάς» και εννέα φορές πλέον για την «Αειφόρα Αριστεία».

«Στην MSD είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία μας με το ENERGY STAR, καθώς μας βοηθά να προωθήσουμε το ενεργειακό μας πρόγραμμα, ενώ παρέχει καθοδήγηση για μια πιο αποτελεσματική χρήση της ενέργειας», ανέφερε ο Don Watson, Αντιπρόεδρος, Global Workplace & Enterprise Services της MSD. «Έχουμε δεσμευθεί στην αποτελεσματική χρήση των φυσικών πόρων και στην ελάττωση της επίπτωσης  των δραστηριοτήτων μας στο περιβάλλον».

«Με τη συνεχή συνεργασία της με το  ENERGY STAR, η MSD βοηθά στην εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας και συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών των αερίων θερμοκηπίου, τα οποία επιτείνουν την κλιματική αλλαγή», ανέφερε η Διοικήτρια του Οργανισμού Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ Gina McCarthy. «Είμαι περήφανη για την αναγνώριση της MSD με την υψηλότερη μορφή αναγνώρισης του προγράμματος ENERGY STAR, ως νικήτρια του Βραβείου 2016 ENERGY STAR Partner of the YearSustained Excellence Award. Η MSD επιδεικνύει ισχυρή δέσμευση στην ενεργειακή αποδοτικότητα και στην διατήρηση ενός υγιούς πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες και τις προσπάθειες εξοικονόμησης ενέργειας της MSD παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.merckresponsibility.com.

Σχετικά με το ENERGY STAR

            To ENERGY STAR αποτελεί την απλή επιλογή για την ενεργειακή αποτελεσματικότητα. Για περισσότερα από 20 έτη, οι άνθρωποι στην Αμερική, ανατρέχουν στο πρόγραμμα του Οργανισμού Προστασίας του Περιβάλλοντος ENERGY STAR για καθοδήγηση σχετικά με το πώς να εξοικονομούν ενέργεια, να εξοικονομούν χρήματα και να προστατεύουν το περιβάλλον. Κάθε μπλε ετικέτα αποτελεί ένα προϊόν, κτίριο ή οικία, η οποία πιστοποιείται ξεχωριστά για την χρήση λιγότερης ενέργειάς και τις μικρότερες εκπομπές αερίων που συμβάλλουν στην κλιματική αλλαγή. Σήμερα, το ENERGY STAR, αποτελεί το ευρύτερα αναγνωρισμένο σύμβολο ενεργειακής αποτελεσματικότητας ανά τον κόσμο, έχοντας βοηθήσει οικογένειες και επιχειρήσεις να εξοικονομήσουν 362 δισεκατομμύρια δολάρια από λογαριασμούς εταιρειών κοινής ωφελείας, ενώ έχει ελαττώσει τις εκπομπές των αερίων θερμοκηπίου κατά περισσότερο από 2,4 δισεκατομμύρια μετρικούς τόνους από το 1992. Ενώστε τις δυνάμεις σας με τα εκατομμύρια ανθρώπων που κάνουν ήδη την διαφορά, στο energystar.gov.

 

Σχετικά με την MSD

Εδώ και 125 χρόνια, η MSD αποτελεί έναν παγκόσμιο ηγέτη στη φροντίδα υγείας με βασικό σκοπό να βοηθάει τον κόσμο να είναι καλά.  Η MSD ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2010 απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 250 υπαλλήλους και έχει ως όραμα να  οδηγεί τις εξελίξεις για να βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων στην Ελλάδα. Η ονομασία MSD είναι το εμπορικό σήμα της  Merck & Co., Inc., Kenilworth, Ν.J., ΗΠΑ. Μέσω συνταγογραφούμενων φαρμάκων, εμβολίων, βιολογικών θεραπειών και  προϊόντων υγείας των ζώων, συνεργαζόμαστε με τους εταίρους μας σε περισσότερες από 140 χώρες στον κόσμο, με σκοπό την παροχή καινοτόμων λύσεων για την υγεία.

Δέσμευση της MSD, είναι η αύξηση της πρόσβασης των ασθενών στην υγειονομική περίθαλψη, μέσω πολιτικών που διευρύνουν την κάλυψη ασθενών, προγραμμάτων και συνεργασιών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.msd.gr.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.