Προβλήματα στις αρθρώσεις;

Facebooktwitterpinterest

GlucoLife από την S.M. Pharmaceuticals

Το συμπλήρωμα διατροφής GlucoLife από την S.M. Pharmaceuticals είναι ένας πρωτοποριακός συνδυασμός θειικής γλυκοζαμίνης, θεικής χονδροϊτίνης, μαγνησίου,

βιταμίνης C και τζίντζερ που παρέχει στον οργανισμό όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την πλήρη και αποτελεσματική στήριξη και ενίσχυση της δομής των αρθρώσεων, των χόνδρων και των τενόντων. Το GlucoLife συμβάλλει στην υγεία των αρθρώσεων του ανθρώπινου οργανισμού που καταπονούνται καθημερινά από οστεοαρθρίτιδα, ρευματισμούς, μετατραυματικούς πόνους, φυσιολογική φθορά λόγω ηλικίας, χρόνιες φλεγμονώδεις καταστάσεις, λάθος στάση του σώματος κατά τη διάρκεια της εργασίας ή από εξαντλητική προπόνηση.

Οι ερευνητές της S.M. Pharmaceuticals ανέπτυξαν τo πρωτοποριακό σκεύασμα GlucoLife για τις αρθρώσεις, με βάση το μηχανισμό δράσης της κάθε ουσίας, αλλά και τη μεταξύ τους συνέργεια. To GlucoLife αποτελεί τη νέα πολυκεντρική και ολοκληρωμένη πρόταση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των αρθρώσεων: Η εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών του, στη σωστή δοσολογία, επιτυγχάνει το βέλτιστο αποτέλεσμα βοηθώντας στην αντιμετώπιση της φλεγμονής, την αποκατάσταση του χόνδρου, την ενίσχυση του αρθρικού υγρού και τη λίπανση των αρθρώσεων. Με το GlucoLife επιτυγχάνεται επαναφορά της λειτουργικότητας των αρθρώσεων και ελευθερία στις κινήσεις με τον πιο φυσικό τρόπο. Διατίθεται σε αναβράζοντα δισκία με ευχάριστη γεύση βατόμουρο.

Θωρακίστε τις αρθρώσεις σας με GlucoLife.

Το επιστημονικό συμπλήρωμα διατροφής από τους ερευνητές της S.M. Pharmaceuticals.

www.smpharmaceuticals.com

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.