Αστραφτερό χαμόγελο στις γιορτές, χωρίς κόπο και πόνο!

Facebooktwitterpinterest

Το ωραίο χαμόγελο ενισχύει την αυτοπεποίθηση μας και βελτιώνει την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή.

Ο Επ. Καθηγητής και επικεφαλής της Eurodentica, κ. Νικόλαος Κουβελάς, μας παρουσιάζει την νέα συνεργάτιδα, κα Μαριάννα Κοντοπόδη, που στελεχώνει το δυναμικό των 8 εξειδικευμένων Οδοντιάτρων της EURODENTICA, από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2015. Η κα Κοντοπόδη, εκτός από το ότι η ίδια είναι ενεργή οδοντίατρος, εκπαιδεύει και άλλους οδοντιάτρους στα θέματα της αισθητικής οδοντιατρικής, μετά από πολυετείς σπουδές στην Ν. Υόρκη και το Λονδίνο.

Τώρα μάλιστα που τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η διάθεσή μας γίνεται πιο εορταστική, είναι η κατάλληλη εποχή να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας., καθώς όλοι θέλουμε να είμαστε πιο όμορφοι και να λάμπουμε στις γιορτές!

Η γυμναστική και η υγιεινή διατροφή έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, μαζί με μία συνολικά καλή εμφάνιση την οποία πλέον επιδιώκουμε όλοι.

Γνωρίζετε ότι η αντιγήρανση και η ανανέωση επιτυγχάνονται εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα εάν φροντίσουμε τα δόντια μας; Μπορούμε να φαινόμαστε 15 χρόνια νεώτεροι εάν τα δόντια μας είναι λευκά, ίσια, αρμονικά και χωρίς ελλείψεις δοντιών γενικότερα στο στόμα μας.

Υπάρχουν άνθρωποι που αποφεύγουν να χαμογελούν επειδή δεν αισθάνονται ευχαριστημένοι με το χαμόγελό τους και δεν έχουν αυτοπεποίθηση. Η σύγχρονη οδοντιατρική προσφέρει λύσεις σε πολλά αισθητικά προβλήματα. Ειδικά οι εξελίξεις της σύγχρονης οδοντιατρικής έχουν απλοποιήσει πολλά προβλήματα πλέον.

Ένα ωραίο χαμόγελο είναι εφικτό σε μία μόλις επίσκεψη, τελείως ανώδυνα και αρκετά οικονομικά.

Για άριστο αποτέλεσμα, στην αισθητική και επανορθωτική οδοντιατρική χρειάζεται ένας εξειδικευμένος οδοντίατρος. Ο κ. Κουβελάς μας παρουσίασε την κ. Κοντοπόδη, η οποία διατηρεί πολύ ψηλά το επίπεδο παροχής της αισθητικής οδοντιατρικής, στο διεθνώς πιστοποιημένο με TEMOS οδοντιατρείο EURODENTICA. Η κα Kοντοπόδη, μας ανέφερε ότι ¨εάν υπάρχουν ατέλειες όπως η αραιοδοντία (αραιά δόντια), δόντια με φθορές, ρωγμές, μη αρμονικού μεγέθους, στραβά η με δυσχρωμίες, υπάρχει πλέον λύση. Η μέθοδος της μικρογλυπτικής (bonding) ή η χρήση όψεων πορσελάνης, ενδείκνυται όταν χρειάζεται αλλαγή στο σχήμα η στο μέγεθος των δοντιών¨.

Ο ειδικός μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς το χαμόγελο μέσα σε 4 ώρες , διαμορφωνοντας οσα  δόντια απαιτούνται ώστε να δημιουργηθει το τέλειο χαμόγελο.

Στις όψεις ρητίνης, τα δόντια δεν τροχίζονται καθόλου.

Οι όψεις αυτές δημιουργούνται στα μέτρα σας, με το κατάλληλο σχήμα, κλίση και χρώμα, αφού έχουν προηγηθεί μετρήσεις και έχουν ληφθεί υπόψη και άλλοι παράγοντες, όπως το σχήμα του προσώπου, ο σωματότυπος, αλλά και άλλοι προσωπικοί παράγοντες. Χρειάζεται και μία καλλιτεχνική φύση του ειδικού, διότι πρόκειται στην ουσία για λίφτινγκ δοντιών.

Εάν πάλι υπάρχουν σπασμένα δόντια, η καλύτερη και πιο γρήγορη μέθοδος αποκατάστασης είναι η τεχνική Cad/Cam, με εκπληκτικά αποτελέσματα, όπως μας ενημερώνει ο εξειδικευμένος οδοντίατρος, Σωτήριος-Μίνως Κουβελάς. Σε μία μόνο συνεδρία, με τη χρήση κάμερας και

υπολογιστή, γίνεται τρισδιάστατη απεικόνιση του στόματος και δημιουργείται άμεσα στο ιατρείο η πορσελάνη που χρειάζεται, χωρίς να μεσολαβήσει οδοντοτεχνίτης και δεύτερη συνεδρία.

Εάν τέλος το μόνο πρόβλημα είναι το χρώμα των δοντιών, μπορείτε να κάνετε λεύκανση δοντιών. Η τεχνική που προτείνει η Κα Κοντοπόδη, εφόσον ενδείκνυται, είναι με το σύστημα Zoom AP, το οποίο δεν ταλαιπωρεί το σμάλτο των δοντιών και πετυχαίνει πολύ ανοικτούς τόνους σε μία μόνο συνεδρία.

Το σύστημα Ζoom AP διαρκεί λιγότερο από μία ώρα και είναι μία πολύ ευχάριστη διαδικασία παράλληλα. Εφαρμόζεται στην επιφάνεια των δοντιών ένα λευκαντικό ζελ, το οποίο ενεργοποιείται υπό το φώς τoυ ΖΟΟΜ ΑP. Το οξυγόνο του ζελ, εισχωρεί ήπια στα δόντια και λευκαίνει τις δυσχρωμίες, διατηρώντας την δομή των δοντιών. Παράλληλα, όσο η κα Κοντοπόδη ασχολείται με τα δόντια σας, εσείς χαλαρώνετε ακούγοντας μουσική και φορώντας μία ειδική μάσκα που σας κάνει μασάζ στο πρόσωπο.

Για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα περισσότερο, καλό είναι να μην υπερβάλλετε στην κατανάλωση τροφών με χρωστικές ουσίες όπως το τσάϊ, το κόκκινο κρασί, και ο καφές. Αμέσως μετά από μία τέτοια κατανάλωση, θα πρέπει να βουρτσίζετε καλά τα δόντια σας.

Εάν μετά από καιρό το χρώμα των δοντιών σας δεν είναι τόσο λευκό, δεν χρειάζεται νέα επίσκεψη στο ιατρείο, παρά μόνο η χρήση ειδικού λευκαντικού υλικού στο σπίτι, σε ατομικά δισκάρια που σας προμηθεύει η Κα Κοντοπόδη.

Απλά δεν πρέπει ποτε να ξεχνάτε ότι η αισθητική και η υγεία πρέπει να συμβαδίζουν. Οπότε ένας εξαμηνιαίος προληπτικός έλεγχος στον οδοντίατρο σας προφυλάσσει από τυχόν προβλήματα.

Σκεφτείτε λοιπόν πόσο εύκολα μπορεί το πρόσωπό σας να λάμψει και να σας γεμίσει αυτοπεποίθηση!

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.