“Προετοιμασία Εγκύων για τον τοκετό,την λοχεία,το θηλασμό και τη γονεϊκότητα”

Καμπύλη σακχάρου με 100 gr γλυκόζης Facebooktwitterpinterest
Η Δράση “Προετοιμασία Εγκύων για τον τοκετό,την λοχεία,το θηλασμό και τη γονεϊκότητα” ανήκει στη δομή της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και έγινε πράξη μετά από πρωτοβουλία και πρόταση των 5 μαιών του ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής.

 Η Δράση αυτή απευθύνεται σε έγκυες (από τις 30 εβδομάδες και μετά) ,ασφαλισμένες όλων των ταμείων και ανασφάλιστες, όλων των περιοχών.Σε περίπτωση που υπάρχει η δυνατότητα και η επιθυμία οι έγκυες μπορούν να συνοδεύονται και από τους συντρόφους τους ή το υποστηρικτικό τους πρόσωπο.
 Τα μαθήματα είναι δωρεάν,πρωινά (Δευτέρες και Παρασκευές συνήθως),τρίωρα και το καθένα αποτελείται από δύο μέρη,το θεωρητικό και το βιωματικό (π.χ.αναπνοές,θέσεις-στάσεις στα διάφορα στάδια του τοκετού).Κάθε κύκλος αποτελείται από 5 μαθήματα.Έχουν δε οργανωθεί,εποπτεύονται και πραγματοποιούνται αποκλειστικά από τις μαίες της Μονάδος.
 Η έγκυος μπορεί να κλείσει την θέση της στο τηλ. 210 6016911.Συστήνουμε την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής διότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον,οι θέσεις είναι περιορισμένες λόγω χώρου και καλύπτονται σχετικά γρήγορα.Τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας και σε κάθε μία από τις συμμετέχουσες στέλνεται ένα ενημερωτικό mail και το πρόγραμμα του κύκλου που θα παρακολουθήσει.
 Τα μαθήματα λαμβάνουν θέση στο ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής (πρώην ιατρεία ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ), Μεσογείων 454 (ένα φανάρι μετά την ΕΡΤ),ημιώροφος.
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν επίσης να ενημερώνονται μέσω της σελίδας μας στο Fb Μαίες-ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής και στο mail maiespedyagparaskevi@gmail.com
Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.