Σέξι γλουτοί με 3 ασκήσεις

Facebooktwitterpinterest

Η κοιλιά και οι γλουτοί είναι τα πρώτα θύματα των γιορτών. Ό,τι φάγατε και ό,τι ήπιατε ήρθαν και έκατσαν σε αυτά τα δύο μέρη. Για να μη σας μπερδεύουμε όμως, θα πιάσουμε αρχικά το θέμα των γλουτών και το επόμενο… έρχεται. Οι γυναικείες καμπύλες αποτελούν το πιο σέξι σημείο του γυναικείου κορμιού, για αυτό και πρέπει να τις φροντίσετε. Δείτε 3 ασκήσεις τις οποίες μπορείτε να κάνετε εκτός και εντός του γυμναστηρίου και αφήστε τα ψωμάκια να σας θυμίζουν μόνο τον παλιό σας εαυτό.

Το περπάτημα του πιγκουίνου:Ακούγεται αστείο, αλλά πιάνει. Κάνετε ημικάθισμα πλιέ με τα χέρια πίσω από το κεφάλι και τους μηρούς σας παράλληλους στο έδαφος. Αρχίστε να περπατάτε βάζοντας αρχικά το δεξί πόδι μπροστά και στη συνέχεια το άλλο.

Κάντε 3 σετ των 15 βημάτων.

Εκτάσεις ισχίου: Ίσως μία από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις. Σταθείτε σε όρθια στάση και σηκώστε το δεξί σας πόδι προς τα πίσω, φροντίζοντας να είναι καλά τεντωμένο και flex. Το αριστερό σας πόδι πρέπει ταυτόχρονα να πατάει καλά στο έδαφος και το γόνατο να είναι ελαφρώς λυγισμένο. Επιστρέψτε στην αρχική σας θέση και επαναλάβετε την ίδια άσκηση με το άλλο πόδι.

Κάντε 3 σετ των 15 επαναλήψεων

Άρσεις ποδιών: Ακουμπήστε τα γόνατά σας στο έδαφος και στηριχτείτε στα χέρια σας. Φροντίστε οι γλουτοί σας να είναι σε μία ευθεία με τα γόνατά σας και οι ώμοι με τις παλάμες σας. Από τη θέση αυτή φέρτε το δεξί σας γόνατο προς το στήθος και έπειτα εκτείνετέ το προς τα πίσω σφίγγοντας τους γλουτούς σας. Κάντε 10 επαναλήψεις και αλλάξτε πόδι.

Πηγή: http://www.queen.gr/

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.