Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου (21 Μαρτίου 2015)

Facebooktwitterpinterest

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου (21 Μαρτίου 2015), το ΙΑΣΩ Παίδων παρέχει τη δυνατότητα επίσκεψης σε Εξειδικευμένη Παιδίατρο στη συμβολική τιμή των 20 ευρώ με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των γονιών για τη σημασία του ποιοτικού ύπνου των παιδιών τους και τις πιθανές συνέπειες του ροχαλητού και του συνδρόμου άπνοιας στον ύπνο.

Στο Εργαστήριο Μελέτης Διαταραχών Αναπνοής στον Ύπνο εξετάζονται παιδιά με ροχαλητό, υπερτροφικές αμυγδαλές ή/ και αδενοειδείς εκβλαστήσεις και παρατηρούμενες άπνοιες στον ύπνο. Επίσης, πραγματοποιείται πολυκαταγραφική μελέτη ύπνου στην οποία εξετάζονται οι κινήσεις του θώρακα και της κοιλιάς, γίνεται ηλεκτροεγκεφαλογράφημα, ηλεκτροκαρδιογράφημα, καταγραφή της ροής αέρα από το στόμα και τη μύτη και οξυμετρία κατά τη διάρκεια του νυχτερινού ύπνου.

Γίνεται δηλαδή συνολική αξιολόγηση του τρόπου που αναπνέει το παιδί κατά τη διάρκεια του ύπνου. Η αξιολόγηση αυτή συνδράμει ουσιαστικά στη λήψη απόφασης για παρέμβαση επεμβατικά, σε συνεννόηση πάντα με παιδο-ΩΡΛ.

Η προσφορά ισχύει από 21 έως και 31 Μαρτίου 2015 για όσους επικοινωνήσουν στα τηλ. 210 6383070 – 2 (όλο το 24ωρο) & 210 6383917 (09:00-17:00) και προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.