Οι Μύες Και Το Αλκοόλ Δεν Πάνε Μαζί…

Facebooktwitterpinterest

Έχοντας καλογυμνασμένους κοιλιακούς δεν είναι μόνο για να κάνετε φιγούρα στο αντίθετο φύλο. Είναι επίσης σημαντικό για την υγεία και για την μακροβιότητα σας.

Το σωματικό λίπος στην περιοχή της περιφέρειάς σας είναι συνδεδεμένο με φλεγμονή και με υψηλό κίνδυνο για προβλήματα υγείας.

Τα καλά νέα για όσους έχετε ανεπιθύμητο σωματικό λίπος είναι ότι το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς (το σπλαγχνικό) τείνει να είναι το πρώτο που φεύγει όταν οι άνθρωποι χάνουν βάρος.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το 99% των ανθρώπων που χάνουν βάρος, το χάνουν πρώτα στους κοιλιακούς και μετά το χάνουν συμμετρικά και στο υπόλοιπο άνω σώμα. Το λίπος στην κοιλιακή χώρα είναι πιο ενεργό μεταβολικά και χάνεται πιο εύκολα.

Μια μελέτη αποκάλυψε πως μια διατροφή πλούσια σε τροφές ολικής αλέσεως, οδήγησε σε επιπλέον απώλεια λίπους από την περιοχή της μέσης.

Οι ερευνητές, πέρα από την καλή διατροφή, βρήκαν ότι όσο πιο σκληρά γυμνάζεστε τόσο πιο πολύ λίπος θα χάσετε από την κοιλιά σας.

Η ιδέα ότι πρέπει να κάνουν συχνά αερόβια άσκηση, δεν αρέσει σε πολλούς αθλουμενους, αν όμως θέλετε να έχετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για να δείχνετε στις κοπέλες τους μύες σας, θα πρέπει οπωσδήποτε να ανεβαίνετε στον διάδρομο, ή να κάνετε ελλειπτικό κτλπ.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.