Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας

Facebooktwitterpinterest

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗN ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
ΗΜΕΡΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ (24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας, η Ευρωκλινική Παίδων παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας διαγνωστικού ελέγχου παιδικής παχυσαρκίας στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ, σε όσους τηλεφωνήσουν την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου από τις 09:00 έως τις 15:00 στο τηλ. 210 8691957.

Στις εξετάσεις περιλαμβάνονται επίσκεψη σε Διευθυντή Ενδοκρινολογικού Τμήματος της Ευρωκλινικής Παίδων, επίσκεψη σε Διευθυντή Διαιτολογικού Τμήματος της Ευρωκλινικής Παίδων και επίσκεψη σε Παιδοψυχολόγο.

 

Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 31/12/2013.


Λίγα λόγια για την Ευρωκλινική Παίδων

Από το 2002 έως το 2011, στην Ευρωκλινική Παίδων, μία πρότυπη αμιγώς παιδιατρική κλινική, εξετάστηκαν 250.000 παιδιά και νοσηλεύτηκαν 40.000 παιδιά, αριθμοί μοναδικοί για τα ελληνικά δεδομένα, όσον αφορά την ιδιωτική παροχή υπηρεσιών υγείας για το παιδί. Η Ευρωκλινική Παίδων παρέχει άριστη ιατρική φροντίδα από κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό, όλων των παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων, με υψηλού επιπέδου νοσηλευτικό προσωπικό, εξειδικευμένο στη φροντίδα των παιδιών, σε ένα ευχάριστο, φιλικό και ζεστό περιβάλλον για τα παιδιά, στο κέντρο της Αθήνας.

 

 

 

Λίγα λόγια για το Κέντρο Παχυσαρκίας Ευρωκλινικής Παίδων

Επειδή η παιδική παχυσαρκία εάν εγκατασταθεί, είναι δύσκολο να θεραπευτεί, πρέπει να δοθεί μεγάλη σημασία στην πρόληψη. Η Ευρωκλινική Παίδων δημιούργησε ένα πλήρως οργανωμένο ειδικό τμήμα για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παχυσαρκίας παιδιών και εφήβων.

Στελεχωμένο από Ενδοκρινολόγο Παίδων, Παιδοψυχίατρο και Διαιτολόγο, μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τα παιδιά, την οικογένεια, αλλά και κάθε παιδίατρο να αντιμετωπίσουν υπέρβαρα και παχύσαρκα παιδιά και εφήβους.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.