BCAA 4000 ALL STARS 210caps

Facebooktwitterpinterest

BCAA 4000 ALL STARS 210caps

Γνωρίζετε πολύ καλά πως τα αμινοξέα αποτελούν τους δομικούς λίθους των πρωτεϊνών. Η πρωτεΐνη διασπάται σε αμινοξέα τόσο στο στομάχι με τη βοήθεια του υδροχλωρικού οξέως και της πεψίνης όσο και στο λεπτό έντερο. Τα αμινοξέα στην πραγματικότητα είναι υπεύθυνα για τη δημιουργία ιστών αλλά και την παραγωγή ουσιών που διατηρούν σε άριστη κατάσταση τις εγκεφαλικές λειτουργίες.

Ενώ συνολικά υπάρχουν 27 αμινοξέα, τα 8 από αυτά -τα λεγόμενα βασικά- το σώμα δεν μπορεί να τα παράγει επομένως πρέπει να τα λαμβάνουμε εξωγενώς τόσο από τις τροφές όσο και από τα προϊόντα ειδικής διατροφής.

Τα BCAA’S η αλλιώς τα αμινοξέα διακλαδωτής αλυσίδας έχουν τεράστια οφέλη στους αθλητές μέσα στους μυς και όχι στο συκώτι. Τα BCAA’S είναι 3 βασικά αμινοξέα: η βαλίνη, η λευκίνη και η ισολευκίνη.

Παρουσιάζουν ισχυρές αντικαταβολικές ιδιότητες, μειώνουν την κόπωση και ειδικότερα η λευκίνη είναι το πιο κρίσιμο BCAA για τα ζωτικό ρόλο της σύνθεσης των πρωτεϊνών. Τα BCAA’S είναι τα πιο σημαντικά αμινοξέα για την ανάκαμψη από την κόπωση των μυών και τις ζημιές που προήλθαν μετά από προπόνηση με αντιστάσεις. Αυξάνουν τη δύναμη, την αντοχή στην κόπωση, υποστηρίζουν την υγεία του συκωτιού, βοηθούν στην ανάκαμψη ασθενών μετά από χειρουργική επέμβαση, μειώνουν τα επίπεδα της κρεατίνης φωσφοκινάσης CPK, αυξάνουν την πρωτεϊνική σύνθεση.

Τα BCAA’S της ALL STARS τροφοδοτούν τον οργανισμό με 4000mg από τα συγκεκριμένα αμινοξέα στις πιο ιδανικές αναλογίες, δηλαδή: 2000mg L-LEUKINE

1000mg L-VALINE

1000mg L-ISOLEUKINE

Προέρχονται από την κορυφαία εταιρία παραγωγής σκευασμάτων αμινοξέων παγκοσμίως, την γερμανική ALL-STARS, η οποία ελέγχει την ποιότητα των προϊόντων της από την πρώτη ύλη μέχρι και το τελικό προϊόν, σύμφωνα με τους αυστηρότερους κανόνες της Γερμανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Χρησιμοποιούνται πριν και μετά την προπόνηση. Αποδεσμεύονται σταδιακά και πλεονεκτούν σε σχέση με τις σκόνες BCAA διότι ο κύριος ρόλος τους είναι να αποτρέψουν τη μυϊκή διάσπαση κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Τα BCAA’S της ALL STARS σας υποστηρίζουν καθ΄ όλη τη διάρκεια της προπόνησης σας γι αυτό και τα 4000mg της δόσης είναι υπεραρκετά.

Κάθε δόση BCAA 4000 ( 6 κάψουλες ) περιέχει 4000mg αμινοξέων διακλαδικής αλυσίδας ( 2000mg L-Leucin,1000mg L-Valin,1000mg L-Isoleucin) τα οποία είναι άμεσα απορροφίσιμα από τον οργανισμό λόγω της κάψουλας στην οποία περιέχονται.

ΣΥΚΕΥΑΣΙΑ:210 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ :2 ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 2 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 2 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΚΑΙ 2 ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

http://www.bbclub.gr

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.