η μάχη με την κυτταρίτιδα

Facebooktwitterpinterest

Θα πρέπει να συνδυάζεται με μία ισορροπημένη διατροφή
Επειδή από τώρα ξεκινά η μάχη με την κυτταρίτιδα μήπως πιστεύετε ότι ένα προϊόν μπορεί να κάνει θαύματα; Μάθετε την αλήθεια.

Τι να περιμένω από ένα αντικυτταριδικό προϊόν;

Ποτέ ένα φάρμακο για την καρδιά δεν θα μπορούσε από μόνο του να σώσει κάποιον, αν ο ίδιος εξακολουθούσε να καπνίζει, να μην φροντίζει τη δίαιτά του ή να μην ελέγχει το στρες του.

Έτσι ακριβώς και ένα προϊόν κατά της κυτταρίτιδας δεν έχει την ικανότητα να εξαφανίσει ως δια μαγείας το λίπος από το σώμα. Μπορεί όμως να συμβάλλει στη βελτίωση της εικόνας αλλά και της υγείας του σώματος, αν βοηθηθεί κι από έναν καλύτερο τρόπο ζωής, που περιλαμβάνει ισορροπημένη διατροφή, τακτική άσκηση και αποφυγή καταχρήσεων.

Αν χρησιμοποιείτε προϊόντα αδυνατίσματος καθημερινά και συστηματικά όλο το χρόνο, είναι βέβαιο πως θα έχετε σφιχτότερο δέρμα, λιγότερο λίπος, πιο απαλές καμπύλες και σαφώς υγιέστερη επιδερμίδα.

Σε πόσο διάστημα θα δω αποτέλεσμα

Συνήθως, η συστηματική χρήση των περισσότερων αντικυτταριδικών προϊόντων αποδίδει καρπούς σε ένα μήνα. Εξαίρεση αποτελούν όσα περιέχουν καφεΐνη, τα οποία παρουσιάζουν ταχύτερα σημάδια ορατής βελτίωσης, δηλαδή σε 14-21 μέρες από την εφαρμογή τους.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το προϊόν που μου είχε μείνει από πέρσι;

Αν είναι σε σωληνάριο ναι. Το περιεχόμενο αυτής της κατηγορίας αντικυτταριδικών προϊόντων αλλοιώνεται ελάχιστα σε σχέση με τα άλλα που είναι σε βαζάκια. Ο λόγος είναι πως στα τελευταία, βυθίζετε τα δάχτυλα για να πάρετε την ποσότητα του προϊόντος που χρειάζεστε και πάνω σε αυτά σίγουρα υπάρχουν βακτήρια, που σε ένα χρόνο αναπαράγονται και μολύνουν τη κρέμα.

Ποια είναι η πιο δραστική ουσία που μπορεί να περιορίσει την κυτταρίτιδα;

Αναμφισβήτητα η καφεΐνη, γιατί έχει την ικανότητα να διεγείρει την κυκλοφορία και να ευνοεί τoν περιορισμό της κατακράτηση των υγρών. Επίσης, όλα τα φυτικά παράγωγα που την περιέχουν, δηλαδή οι σπόροι και φύλλα του φυτού του καφέ, οι καρποί της κόλας και τα φύλλα τεϊόδεντρου είναι εξίσου αποτελεσματικά.

Το μυστικό

Μη χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα δύο προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας πιστεύοντας ότι θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Ένα καλό και κλινικά εγγυημένο προϊόν αρκεί για να έχετε το αποτέλεσμα που ζητάτε.

Πηγή: omorfamystika

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.