ΥΓΕΙΑ: Επιδιόρθωση ανεπάρκειας μιτροειδούς βαλβίδας με το MiltraClip

Facebooktwitterpinterest

Ξεκίνησε και στην Ελλάδα η εφαρμογή της πρωτοποριακής επεμβατικής μεθόδου για τη διαδερμική επιδιόρθωση της ανεπάρκειας της μιτροειδούς βαλβίδας (η συχνότερη βαλβιδική πάθηση) με το σύστημα MiltraClip.

Πλεονεκτήματα MiltraClip επεμβάσεων: Διαδερμική θεραπεία μέσω καθετήρα (όπως η γνωστή στεφανιογραφία) αντί επέμβασης ανοιχτής καρδιάς. Σημαντική βελτίωση των συμπτωμάτων της καρδιακής ανεπάρκειας, βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, μικρή διάρκεια νοσηλείας και άμεση επάνοδος στις καθημερινές δραστηριότητες.

Ήδη η διαδερμική διόρθωση ανεπάρκειας μιτροειδούς βαλβίδας με το MiltraClip, έχει εφαρμοστεί με επιτυχία σε περισσότερους από 4.000 ασθενείς σε όλο τον κόσμο, ενώ κάθε μήνα μόνο στην Ευρώπη πραγματοποιούνται περισσότερες από 250 επεμβάσεις με το MiltraClip.

Να σημειωθεί ότι το Τμήμα Διαδερμικών Βαλβίδων του ΥΓΕΙΑ είναι το μοναδικό στην Ελλάδα και μεταξύ των περίπου 20 κέντρων παγκοσμίως που παρέχουν ολοκληρωμένη διαδερμική αντιμετώπιση σε ασθενείς με παθήσεις της αορτικής, της μιτροειδούς και της πνευμονικής βαλβίδας.

http://www.nextdeal.gr

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.