Υδρολυμένο Κολλαγόνο ( CH-Alpha )

Facebooktwitterpinterest

Ανάπλαση και προστασία του χόνδρου των αρθρώσεων με την χορήγηση (πόσιμη) Υδρολυμένου Κολλαγόνου.

Το Υδρολυμένο κολλαγόνο παράγεται με την ενζυματική υδρόλυση πρώτων υλών από ιστούς κολλαγόνου.
Το Υδρολυμένο κολλαγόνο είναι το μοναδικό προϊόν που έχει προστασία ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ για την αναγέννηση του χόνδρου.
Το κολλαγόνο δεν βρίσκεται μόνο στις αρθρώσεις (χόνδρους), τένοντες, συνδετικούς ιστούς και οστά, αλλά στηρίζει επίσης και δυναμώνει το δέρμα στο ανθρώπινο σώμα.

Το κολλαγόνο συνθέτει το 1/4 περίπου από τις πρωτεΐνες του σώματός μας. Δυστυχώς, χάνουμε το 1,5% από το κολλαγόνο του σώματος μας κάθε χρόνο μετά την ηλικία των 30 και αυτό δεν αντικαθίσταται εύκολα από τις τροφές.

Ποια είναι η δράση του Υδρολυμένου κολλαγόνου;
Το Υδρολυμένο κολλαγόνο είναι το μοναδικό προϊόν που αποδεδειγμένα ενεργοποιεί ειδικά κύτταρα που λέγονται χονδροκύτταρα, τα οποία είναι υπεύθυνα για την μεταβολική συντήρηση της εξωκυττάριας ουσίας.
Τα χονδροκύτταρα ελέγχουν το ρυθμό αναγέννησης χόνδρου στις αρθρώσεις και ανιχνεύουν τις αλλαγές στη σύνθεση του. Μελέτες έχουν δείξει ότι το Υδρολυμένο κολλαγόνο αυξάνει τη συγκέντρωση του κολλαγόνου τύπου ΙΙ και των πρωτεογλυκανών μέσω αυτής της ενεργοποίησης των χονδροκυττάρων.

Τα πλεονεκτήματα του Υδρολυμένου κολλαγόνου;
Το Υδρολυμένο κολλαγόνο περιέχει σχεδόν 3 φορές περισσότερη προλίνη και γλυκίνη. Αυτά τα αμινοξέα είναι απαραίτητα για τη σύνθεση του κολλαγόνου και επηρεάζουν τη σταθερότητα της δομής τουCH APLHA κολλαγόνου στο χόνδρο.
Το Υδρολυμένο κολλαγόνο μπορεί να συστηθεί σε ασθενείς που καταπονούν τις αρθρώσεις στην εργασία τους ή σε αθλητικές δραστηριότητες, σε αυτούς με ατυχήματα στις αρθρώσεις, σε αυτούς που είναι ηλικιωμένοι, παχύσαρκοι, ή σε αυτούς που ο ιατρός τους το κρίνει απαραίτητο.
Αποτελεί μία νεωτεριστική και χωρίς παρενέργειες θεραπεία-πρόληψη κατά της καταστροφής του αρθρικού χόνδρου, αφού η λήψη του μπορεί να γίνει και με ένα φιαλίδιο (σε υγρή πόσιμη μορφή) 1 φορά την ημέρα σύμφωνα πάντα με την καθοδήγηση του θεράποντος ιατρού.

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ !
Ο χόνδρος δεν περιέχει αιμοφόρα αγγεία ή νεύρα, και αυτό καθιστά αργή την θεραπεία ή την ανάπτυξη του!
Το 1999 η διεύθυνση τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), δήλωσε ότι το κολλαγόνο και τα προϊόντα με Υδρολυμένο κολλαγόνο δεν είναι επιβλαβή για την υγεία και τα βαθμολόγησε βάζοντας τα στη θέση των ασφαλών GRAS (Generally Recognized as Safe). Το 2003 αυτή η θέση επιβεβαιώθηκε!
Το Υδρολυμένο κολλαγόνο μπορεί να ωφελήσει οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να βελτιώσει την κινητικότητα του και έτσι να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του!
Εμπειρικές αναφορές από τον Krug (1979) καθώς και από άλλους ερευνητές όπως αυτές του Seeligmuller et al (1989, 1993), Beuker et al (1996) και Weh (2001) φανερώνουν ότι το Υδρολυμένο κολλαγόνο είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό συμπλήρωμα για χρήση σε ασθενείς που πάσχουν από χρόνια συμπτώματα στις αρθρώσεις!
http://www.smn.gr/

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.