“103 τρόποι να ξυπνήσετε το παιδί μέσα σας”

Facebooktwitterpinterest

Το “103 τρόποι να ξυπνήσετε το παιδί μέσα σας” είναι ένα βιβλίο που καλλιεργεί μια- σωτήρια- ίσως ιδέα που είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει μόδα αργά ή γρήγορα…Είστε έτοιμοι να κάνετε στροφή 180 μοιρών στη ζωή σας;

Νιώθετε ότι έχετε πια μεγαλώσει; Πιστεύετε ότι το γέλιο και η χαρά δεν είναι πια για σας; Έχετε πάψει πια να ονειρεύεστε; Μήπως η αισιοδοξία, ο αυθορμητισμός, το παραμύθι ή η ανεμελιά είναι λέξεις που δεν υπάρχουν πλέον στο λεξιλόγιο σας; Αν ναι, το παιδί που κρύβετε μέσα σας έχει κάτι να σας πει και το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να το «ακούσετε» για να ανακαλύψετε ξανά τη χαμένη σας παιδικότητα. Όχι, η παιδικότητα δεν είναι αφέλεια ή ένα γνώρισμα αποκλειστικά και μόνο για παιδιά, είναι μια ανάγκη για τον σύγχρονο άνθρωπο, είναι τρόπος ζωής.

Όποιο στόχο και αν βάλετε στη ζωή σας θα τον πετύχετε ευκολότερα, αν σκεφτείτε για λίγο σαν παιδί και υιοθετήσετε τον δικό τους τρόπο που τα βοηθάει να τα καταφέρνουν ευκολότερα από εμάς τους μεγάλους. Τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως ενήλικες προκύπτουν από το γεγονός ότι έχουμε «πνίξει» το παιδί που όλοι έχουμε μέσα μας, όμως αυτό δεν έχει χαθεί, βρίσκεται πάντα κρυμμένο κάπου μέσα μας και περιμένει να το καλωσορίσουμε και πάλι στη ζωή μας. Αν το κάνουμε αυτό θα δούμε να ανοίγονται νέοι δρόμοι στο ταξίδι μας, δρόμοι γεμάτοι ευκαιρίες και συναρπαστικές στιγμές… Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μύρτος.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.