Ένας μεγάλος θεσμός για την Υγεία, τη Διατροφή & την Ομορφιά τώρα και στη Βόρεια Ελλάδα

Facebooktwitterpinterest

Το Forum για την Υγεία καθιερώθηκε  στην Αθήνα, εδώ και 3 χρόνια, από 20 Επιστημονικές Εταιρείες, τον Όμιλο Zita και το περιοδικό ΔΥΟ και τελεί υπό την αιγίδα φορέων, όπως ο Πανελλήνιος Ιατρικός  Σύλλογος, ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, τα Πανεπιστήμια Αθηνών και Μακεδονίας, οι Δήμοι Αθηνών και Θεσσαλονίκης κ.ά.

Ένας μεγάλος θεσμός για την Υγεία, τη Διατροφή & την Ομορφιά

τώρα και στη Βόρεια Ελλάδα

Ο θεσμός αποσκοπεί στο να φέρει κοντά και όσο γίνεται πιο διαδραστικά, το κοινό, με τους πλέον έγκριτους επιστήμονες Υγείας αλλά και τη βιομηχανία, που υπεύθυνα στηρίζουν την Υγεία, τη Διατροφή αλλά και την Ευεξία και Ομορφιά των Ελλήνων πολιτών.

Για πρώτη φορά φέτος, το Forum θα διεξαχθεί και στη Θεσσαλονίκη, στο  Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στις 24 – 25 Νοεμβρίου 2018. Η είσοδος σε όλες τις διαλέξεις και στον Εκθεσιακό χώρο είναι ελεύθερη και έτσι αναμένονται χιλιάδες πολίτες αλλά και Επαγγελματίες  Υγείας, από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Επειδή η Υγεία, η Διατροφή και η Ομορφιά μας αφορούν όλους, πάνω από 200 Ομιλητές, έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα διαλέξεων που δίνουν απαντήσεις σε όλα τα επίκαιρα  ζητήματα για τον Άνδρα, τη Γυναίκα και το Παιδί.

Καλή αντάμωση σε μια πραγματική γιορτή της Υγείας και του Ευ Ζην.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.