ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής, Laser και Αισθητικής Δερματολογίας

Facebooktwitterpinterest

Το ζεύγος Carruthers, οι πρωτοπόροι ιατροί που άλλαξαν τα δεδομένα στην Αισθητική Δερματολογία, στην διάθεσή σας!

Η Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής, Laser και Αισθητικής Δερματολογίας (ΕΕΔΧ) με μεγάλη τιμή και χαρά σας προσκαλεί στην Συνέντευξη Tύπου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 27 Απριλίου στις 13:00 στο Μουσείο του νοσοκομείου “Ανδρέας Συγγρός”.

Επίτιμοι ομιλητές θα είναι το ζεύγος Carruthers, (Prof. Jean και Alastair Carruthers), που εφάρμοσαν για πρώτη φορά παγκοσμίως το 1992 την βοτουλινική τοξίνη (botox) για αισθητικά προβλήματα (αντιμετώπιση ρυτίδων), καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΔΧ.

Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης Ημερίδας με θέμα “Βοτουλινική τοξίνη, νεότερα δεδομένα”, η οποία θα λάβει χώρα το απόγευμα της ίδιας μέρας (Παρασκευή, ώρα 14:00 – 18:00), στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Ανδρέας Συγγρός.

Τα κύρια θέματα της ημερίδας θα περιλαμβάνουν:
1) Ανασκόπηση στους νευρορρυθμιστές
2) Tips για καλύτερα αποτελέσματα
3) Ενημέρωση και εκτίμηση των ασθενών για ενέσιμες θεραπείες
4) Βλεφαροπλαστική

Η Ημερίδα απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε Δερματολόγους, Μέλη των εταιρειών:  Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας και Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.