Αλεξανδρούπολη: Ανοιχτά σεμινάρια για γονείς με θέμα “Εξαρτήσεις και Οικογένεια”

Facebooktwitterpinterest

Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων Αλεξανδρούπολης διοργανώνουν σειρά τριών ανοιχτών σεμιναρίων, με θέμα «Εξαρτήσεις και Οικογένεια».

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ (οδό Τούντζα 100, Αλεξανδρούπολη) τις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες:

  • Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, 18:00 με 21:00.
  • Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, 18:00 με 21:00.
  • Τετάρτη 14 Μαρτίου, 18:00 με 21:00.

Στο σεμινάριο οι επαγγελματίες του Θεραπευτικού Προγράμματος θα δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα και τις ανησυχίες των γονιών γύρω από τα θέματα της χρήσης ουσιών.

Επίσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν γύρω από θέματα της εξάρτησης, τον ρόλο της οικογένειας αλλά και για τις υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ που υποστηρίζουν τις οικογένειες και τα μέλη τους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με εξαρτητικές συμπεριφορές.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 8:00 έως 15:00 στα τηλέφωνα: 2551089595, 2551089681.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 25 άτομα. Δικαίωμα συμμετοχής σε όλα τα σεμινάρια έχουν όσοι παρακολουθήσουν το πρώτο σεμινάριο.

Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης σε ενήλικες χρήστες νόμιμων και παράνομων ουσιών και τις οικογένειές τους στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μονάδες του λειτουργούν στην Καβάλα, την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα. Ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.