24 εντυπωσιακά σύνολα για να δοκιμάσετε το Φεβρουάριο

Facebooktwitterpinterest

Καθημερινές, κομψές, αλλά και εντυπωσιακές προτάσεις για ντυσίματα το Φεβρουάριο που θα τραβήξουν τα βλέμματα. Πρόκειται για τον τελευταίο μήνα του Χειμώνα που έχει αρκετό κρύο και βροχές χωρίς ωστόσο να λείπουν οι ηλιόλουστες μέρες. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν πολλές επιλογές για να δημιουργήσετε σύνολα με παντελόνι, κολάν, φούστα, φόρεμα, jean ή δερμάτινο παντελόνι.

Δείτε στη συνέχεια μερικές προτάσεις με όμορφα χειμωνιάτικα σύνολα για να δοκιμάσετε το Φεβρουάριο 2018:

Αν θέλετε να δημιουργήστε ένα υπέροχο sporty chic look, επιλέξτε ένα φουσκωτό μπουφάν και από πάνω γούνινο γιλέκο. Από μέσα φορέστε ένα άσπρο μακρύ μπλουζάκι και μαύρο εφαρμοστό παντελόνι ή jean. Ολοκληρώστε το outfit με μαύρες απλές Ugg μπότες, μαύρο σκούφο, μαύρα δερμάτινα γάντια και μαύρη τσάντα.

Σύνολα για να δοκιμάσετε το Φεβρουάριο 2018 (17)

Ένα κόκκινο μίνι φόρεμα με μαύρο πουά καλσόν και ankle boots, μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Μπορεί να αποτελέσει ακόμη και το ντύσιμο που θα επιλέξετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αν το συνδυάσετε με ψηλοτάκουνες γόβες. Φορέστε από πάνω ένα μίντι γκρι παλτό και είστε έτοιμη να κλέψετε τις εντυπώσεις.

Σύνολα για να δοκιμάσετε το Φεβρουάριο 2018 (24)

Για τις πιο ροκ χειμωνιάτικες εμφανίσεις σας προτιμήστε ένα σύνολο με δερμάτινα. Μαύρο μπουφάν από δέρμα, άσπρη μακριά μπλούζα, δερμάτινο κολάν παντελόνι, ankle boots με τακούνι στιλέτο και ένα υπέροχο καρό μαντήλι δημιουργούν έναν εντυπωσιακό συνδυασμό για ροκ ντυσίματα.

Σύνολα για να δοκιμάσετε το Φεβρουάριο 2018 (10)

Αν όμως ψάχνετε ένα πιο casual ζεστό ντύσιμο για τις κρύες μέρες του Χειμώνα, μπορείτε να επιλέξετε ένα όμορφο ροζ πουλόβερ με ένα εφαρμοστό μπλε παντελόνι. Ολοκληρώστε το σύνολο με ταμπά φλατ μπότες μέχρι το γόνατο, burgundy παλτό, μπεζ σκούφο και μπορντό τσάντα φάκελο.

Σύνολα για να δοκιμάσετε το Φεβρουάριο 2018 (16)

Για τις γυναίκες που λατρεύουν την γούνα υπάρχει και αυτή η πρόταση. Φορέστε μια κοντή burgundy γούνα με μαύρη μπλούζα, μπορντό εφαρμοστό παντελόνι, μαύρα ankle boots, μαύρη τσάντα και ταμπά καπέλο.

Σύνολα για να δοκιμάσετε το Φεβρουάριο 2018 (4)

Τέλος, για να δημιουργήσετε ένα κομψό και ζεστό ντύσιμο για το Χειμώνα μπορείτε να επιλέξετε ένα jean. Συνδυάστε το με ένα κόκκινο μπλουζάκι, ένα πολύχρωμο ριγέ σακάκι και ένα μπεζ δερμάτινο μακρύ παλτό με επένδυση προβάτου. Ολοκληρώστε το chic outfit σας με πολύχρωμες ψηλοτάκουνες γόβες και μια καφέ τσάντα.

Σύνολα για να δοκιμάσετε το Φεβρουάριο 2018 (19)

Αυτές είναι μόνο μερικές ιδέες. Δείτε περισσότερες προτάσεις με εντυπωσιακά σύνολα για να δοκιμάσετε το Φεβρουάριο 2018!

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.