Εξετάσεις ελέγχου πνευμονικής υπέρτασης

Facebooktwitterpinterest

Αθήνα, 17 Ιουλίου 2017 – Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών προσφέρει, μέχρι τις 31 Ιουλίου, εξετάσεις ελέγχου πνευμονικής υπέρτασης σε ειδική, μειωμένη τιμή.

Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις περιλαμβάνουν υπερηχογράφημα καρδιάς Triplex, σπιρομέτρηση βρογχοδιασταλτική, στατικό όγκο πνευμόνων, διαχυτική ικανότητα πνευμόνων, οξυμετρία σε ηρεμία & άσκηση (12 min) και 6 – min Walk Distance Test στην ειδική, μειωμένη τιμή των 120 ευρώ.

 

Για να κλείσουν το ραντεβού τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, μέχρι τις 31 Ιουλίου, καθημερινά από τις 09.00 έως τις 15.00, στο τηλέφωνο 210 6862208.

 

Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες αυξημένες απαιτήσεις των ασθενών δημιούργησε ένα εξειδικευμένο ιατρείο διερεύνησης και αντιμετώπισης της πνευμονικής υπέρτασης σε συνεργασία με το πνευμονολογικό και το τμήμα υπερήχων καρδιάς.

 

Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, μέσα από το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να παρέχει διαρκώς κορυφαίες υπηρεσίες υγείας, σε προσιτές τιμές.

Κράτα το

Κράτα το

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.