Ογκολογική υπερθερμία: ατοξική θεραπεία κατά του καρκίνου

Facebooktwitterpinterest

Στο πλαίσιο της προσυνεδριακής δραστηριότητας που προηγείται του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Υπερθερμίας ESHO 2017, η Ελληνική Εταιρεία Εξατομικευμένης Ογκολογίας (ΕΛ.ΕΤ.ΕΞ.Ο.) διοργανώνει διαβαλκανική επιστημονική ημερίδα, εστιασμένη στις βασικές αρχές της υπερθερμικής ογκολογίας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου 2017, 14.00-16.00 μ.μ., στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Ελληνικής Εταιρείας Ογκολογικής Υπερθερμίας.

Η ημερίδα απευθύνεται σε γιατρούς, επιστήμονες, επαγγελματίες του κλάδου αλλά και σε ασθενείς και στο ευρύτερο κοινό που επιθυμεί να ενημερωθεί για τη νέα πρόταση θεραπείας απέναντι στον καρκίνο. Σημειώνεται ότι η είσοδος για το κοινό και τους επαγγελματίες είναι ελεύθερη. Εξειδικευμένοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν αυτήν την καινοτόμο, εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν σε όλες τις σχετικές ερωτήσεις.

Η ημερίδα αποτελεί προπομπο του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Υπερθερμίας ESHO 2017 που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 21-23 Ιουνίου 2017 (για λεπτομερή πληροφόρηση διατίθεται η ιστοσελίδα του συνεδρίου, www.esho2017.eu).

Η Ογκολογική Υπερθερμία αποτελεί μία ατοξική, καρκινοκτόνο, ανοσοδιεγερτική και φυσική θεραπεία.Τα κακοήθη νοσήματα αποτελούν καταστάσεις πολύπλοκες και πολύπλευρες, μη αντιμετωπίσιμες με απλούς τρόπους. Η θεραπεία του καρκίνου υπήρξε ανέκαθεν εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα προς συζήτηση και παραμένει ακόμη ανοικτό στην καινοτομία, παρά τις μεγάλες προόδους που έχουν επιτευχθεί. Στην κλινική πράξη χρειάζεται να προσφεύγουμε σε διάφορες τεχνικές και μεθόδους, πάντα εντός του πλαισίου της επιστημονικά τεκμηριωμένης γνώσης.

Η ΕΛ.ΕΤ.ΕΞ.Ο. είναι προσηλωμένη στο να διευκολύνει τους επαγγελματίες της υγείας να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα του καρκίνου και να υιοθετήσουν τις εξατομικευμένες θεραπευτικές προσεγγίσεις, πάντα με γνώμονα το καλώς έχειν του ασθενούς.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα της 20ης Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη θα βρείτε στην ιστοσελίδα:

https://yperthermia.eu/seminar2017-1

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία:

Premium Congress & Social Events Solutions

Β. Ηρακλείου47, 54623 Θεσσαλονίκη

Τηλ.&Fax: +30 2310 226250

Τηλ: +30 2310 219407

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.