Ladies Run 2016

Facebooktwitterpinterest

17 κυρίες της Mylan έτρεξαν για την ενίσχυση του ανθρωπιστικού σωματείου «Δεσμός»

Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2016 – Η Mylan βρέθηκε με 17 συμμετοχές στη γραμμή εκκίνησης του 5ου επετειακού αγώνα δρόμου Ladies Run,

την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης, υποστηρίζοντας το έργο του ανθρωπιστικού μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός». Η αθλητική προσπάθεια, η θετική γυναικεία ενέργεια και η κοινωνική προσφορά συνδυάστηκαν και φέτος με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η ομάδα της Mylan έδωσε δυναμικό παρόν στη διοργάνωση – θεσμό για το κίνημα του μαζικού αθλητισμού στη χώρα μας. Με σύνθημά τους το «Connect-Communicate-Collaborate», οι «πρέσβειρες» της εταιρείας αγωνίστηκαν στις ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς διαδρομές των 5 χλμ. και 10 χλμ., δίνοντας σε όλους το παράδειγμα ότι με θετική ενέργεια, επιμονή και αποφασιστικότητα, μπορούμε να πετύχουμε οποιονδήποτε στόχο θέσουμε.

Η υποστήριξη μιας δράσης που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και ταυτόχρονα προωθεί τον υγιεινό τρόπο ζωής, εναρμονίζεται πλήρως με τη δέσμευσή της Mylan να δημιουργεί «Καλύτερη Υγεία για έναν Καλύτερο Κόσμο». Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία κάλυψε το κόστος συμμετοχής των 17 δρομέων / εργαζομένων της εταιρείας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του έργου του δικτύου «Δεσμός», καθώς ένα μέρος του ποσού αυτού προσφέρεται για την κάλυψη των αναγκών τεσσάρων μη κερδοσκοπικών οργανισμών του δικτύου. Επιπλέον, η Mylan θα προβεί σε μία πρόσθετη χορηγική ενέργεια και θα διαθέσει στο σωματείο το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τα συνολικά χιλιόμετρα που διένυσαν οι 17 δρομείς.

Ο αγώνας δρόμου Ladies Run είναι μία «καθαρά γυναικεία υπόθεση», καθώς δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο γυναίκες ηλικίας άνω των 18 ετών, ενώ σκοπός της διοργάνωσης είναι η στήριξη ανθρωπιστικών οργανισμών που βοηθούν γυναίκες από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2012, ως η ελληνική «απάντηση» στη διεθνή τάση του γυναικείου μαζικού αθλητισμού και γρήγορα αναδείχθηκε σε εξαιρετικά επιτυχημένο για τα ελληνικά δεδομένα αθλητικό θεσμό. Από το 2012 έως σήμερα έχει ενισχύσει ανθρωπιστικούς οργανισμούς όπως οι Γιατροί του Κόσμου, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, το κατάστημα Κράτησης Γυναικών Θήβας και το σωματείο «Δεσμός».

Η δράση ολοκληρώθηκε με την απονομή των βραβείων και εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εντός του συγκροτήματος του “Αστέρα”.

 

Σχετικά με τη Mylan

Η Mylan είναι μια παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία που έχει δεσμευτεί να θέτει νέα πρότυπα στη φροντίδα υγείας. Αποστολή της εταιρείας είναι να παρέχει σε 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας προϊόντα υγείας, στοχεύοντας σε κάθε άτομο ξεχωριστά. Με περισσότερα από 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας, παρουσία σε 5 ηπείρους και περίπου 40.000 εργαζόμενους, η Mylan βρίσκεται δίπλα στους ασθενείς και  επαγγελματίες υγείας κάθε γωνιάς του κόσμου, ως συνεργάτης που προσφέρει αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις υγείας σε όλες τις θεραπευτικές κατηγορίες. Το διαρκώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιό της, περιλαμβάνει περισσότερα από 2.700 πρωτότυπα, γενόσημα και βιοομοειδή φαρμακευτικά σκευάσματα.

Η Mylan ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα το 2007 και σήμερα απασχολεί περισσότερους από 100 εργαζόμενους, προσφέροντας  στους Έλληνες ασθενείς ένα ευρύ φάσμα επώνυμων πρωτότυπων και διεθνώς αναγνωρισμένων γενόσημων προϊόντων. Η εταιρεία καλύπτει όλες τις κύριες θεραπευτικές κατηγορίες, παρέχοντας  στην ελληνική αγορά προϊόντα για την αντιμετώπιση των λοιμώξεων, των καρδιαγγειακών, γαστρεντερικών, νευρολογικών και αναπνευστικών παθήσεων, των διαταραχών του ουροποιητικού και μυοσκελετικού συστήματος, καθώς και ογκολογικά και αντιδιαβητικά σκευάσματα. Παράλληλα, στη δύσκολη για τη χώρα αυτή περίοδο, επιδεικνύει αξιόλογη κοινωνική δραστηριότητα, προσφέροντας σημαντική υλική και οικονομική βοήθεια σε Φορείς Υγείας, επιστημονικούς και φιλανθρωπικούς μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς. Προσηλωμένη στη δέσμευσή της να δημιουργεί «Καλύτερη Υγεία για έναν Καλύτερο Κόσμο», η Mylan πρωτοπορεί στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης, αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους παρασκευαστές δραστικών φαρμακευτικών ουσιών στον κόσμο. Για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικότητας των προϊόντων της, η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα καθετοποιημένης παραγωγής και κάθε σκεύασμα ανταποκρίνεται σε ένα Ενιαίο Παγκόσμιο Πρότυπο Ποιότητας, ανεξαρτήτως του τόπου παραγωγής του.

 

Κράτα το

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.