KAE Παναθηναϊκός SUPERFOODS : ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤOI

Facebooktwitterpinterest

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου στο Mουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας της KAE Παναθηναϊκός SUPERFOODS και της SUPERFOODS™ για τη μετονομασία της ομάδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικοί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και αθλητικού χώρου της χώρας.

Αναφερόμενος στη συνεργασία ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS  Π. Τριαντόπουλος, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη συνεργασία μας με τη SUPERFOODS™, μια εταιρεία με πολυετή γνώση και εμπειρία στις υπερτροφές και τα συμπληρώματα διατροφής. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι πρόκειται για μια εταιρεία που ταυτίζεται με τη φιλοσοφία της ομάδας μας, φιλοσοφία που διέπεται από αξίες όπως  ομαδικότητα, σεβασμός, προσήλωση στο στόχο και  ευγενής άμιλλα. Παράλληλα σκοπός μας, μέσα από τη συνεργασία με τη SUPERFOODS™,  είναι  να αναδειχθεί η σημασία του φυσικού και υγιεινού τρόπου ζωής  για τον σύγχρονο άνθρωπο, με όχημα τον αθλητισμό».

 «Η συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑIΚΟΣ SUPERFOODS με τη SUPERFOODS™ είναι πρωτοποριακή και στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη της SUPERFOODS™ στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την παγκόσμια αγορά. Σε μια εποχή κρίσης, αυτή η συνεργασία εμπνέει για νέα βήματα στην επιχειρηματικότητα και μάλιστα μια επιχειρηματικότητα που στηρίζεται στην κορυφαία Ελληνική ομάδα και μια ανερχόμενη Ελληνική εταιρεία στο χώρο των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής στο φαρμακείο», τόνισε η Γενική Διευθύντρια της εταιρείας SUPERFOODS™, Σ. Χασαπογλίδου, κατά τη διάρκεια της παρουσίασής της.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναφέρθηκε ο στόχος των 2 εταιριών να πλαισιώσουν τη συνεργασία με κοινές δράσεις και ενέργειες οι οποίες θα προάγουν τον υγιεινό τρόπο ζωής μέσω του αθλητισμού. Παράλληλα, τονίστηκε και ο σκοπός ενίσχυσης της Ελληνικής Οικονομίας μέσα από την ανάπτυξη της SUPERFOODS™ και εκτός Ελλάδας με τη βοήθεια ενός ηχηρού ονόματος όπως είναι η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS αλλά και την προβολή μιας σειράς συμπληρωμάτων βασισμένων σε Ελληνικά φυτά.

Η SUPERFOODS™ διαθέτει μεγάλη εμπειρία και γνώση στις υπερτροφές και μελετάει συστηματικά τις ιδιότητές τους, τα οφέλη και το προφίλ ασφάλειάς τους στηριζόμενη στην παραδοσιακή χρήση των υπερτροφών για πολλούς αιώνες σε διάφορα μέρη του κόσμου. Με όραμα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου αποτέλεσε την πρώτη εταιρεία που ανέδειξε στο χώρο του φαρμακείου τη σημασία των υπερτροφών, μέσω φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει προϊόντα με υψηλή διατροφική αξία, λόγω μεγάλης συγκέντρωσης μοναδικών θρεπτικών συστατικών, που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού προσφέροντας ευεξία και επιπλέον θετικές επιδράσεις στην καθημερινότητά του. www.superfoods.gr

p2

Κράτα το

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.