Νέα εποχή για τη Κλινική ΡΕΑ!

Facebooktwitterpinterest

 Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ

Η Κλινική ΡΕΑ παρουσίασε τα νέα αυτοματοποιημένα Κεντρικά Εργαστήρια, και συγκεκριμένα το προηγμένο σύστημα αυτοματοποίησης Aptio Automation της Siemens Healthineers. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Κλινικής ΡΕΑ κα Κουράκου Ευγενία, ενώ στη συνέχεια πήραν το λόγο ο κος Αποστολακόπουλος Παναγιώτης, Διευθυντής των Κεντρικών Εργαστηρίων της Κλινικής ΡΕΑ, ο Joao Seabra Head of Region Western Europe and Western Africa Siemens Healthineers, ο κος Darren Sher Head of Point of Care Region Western Europe and Western Africa Siemens Healthineers, και ο κος Παναγιωταράκος Γιώργος, Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens Healthineers Ελλάδος.

Το πλήρως αυτοματοποιημένο μηχάνημα Aptio Automation Siemens Healthineers παρέχει ολοκληρωμένες λειτουργίες που αφορούν τόσο στην προ-αναλυτική όσο και τη μετα-αναλυτική φάση της εξέτασης των δειγμάτων. Η «έξυπνη» τεχνολογία με τη μοναδική τεχνογνωσία της Siemens Healthineers, εξασφαλίζει μέγιστες αποδόσεις και βελτιστοποίηση της ροής εργασίας σε φάσεις μέγιστου όγκου δειγμάτων, ενώ διαθέτει τη δυνατότητα επέκτασης, ώστε μελλοντικά να μπορεί να πραγματοποιήσει επιπλέον είδη εξετάσεων.

Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται μέσω του λογισμικού CentralLink, που διευκολύνει την αυτόματη επιβεβαίωση αποτελεσμάτων, τον ολοκληρωμένο ποιοτικό έλεγχο και την παρακολούθηση των δειγμάτων αποδεσμεύοντας από χρονοβόρες διαδικασίες το προσωπικό των εργαστηρίων. Κατά αυτό τον τρόπο, αυξάνεται η παραγωγικότητα και εξασφαλίζεται η παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών.

Η Κλινική ΡΕΑ,  βαδίζοντας στον 6ο χρόνο λειτουργίας της επαναπροσδιορίζεται ως η πλέον σύγχρονη Κλινική της Ελλάδας, μια δέσμευση που τηρεί από την αρχή της ίδρυσής της, έχοντας πάντα στο επίκεντρο της φροντίδας της τον άνθρωπο.

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.