ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΟΜΟΤΙΜΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Facebooktwitterpinterest

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

EUROPEAN ASSOCIATION OF PROFESSORS EMERITI
Υπό την αιγίδα της Α.Ε του Προέδρου της Δημοκρατίας
Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου
. 29 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου

Το συνέδριο διοργανώνεται από το ΣΩΜΑ ΟΜΟΤΙΜΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ με τη συμμετοχή Ομοτίμων Καθηγητών από Πανεπιστήμια της Ευρώπης.
Η επίσημη τελετή Ίδρυσης θα γίνει στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστήμιου Αθηνών, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα. Την Ίδρυση της Ένωσης θα κηρύξει η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος, Επίτιμο μέλος του Σώματος Ομοτίμων Καθηγητών Πανεπιστημίου Αθηνών.Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την 29η-30ή Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Αθηναϊς και την 1η Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αρεταίειο.
Σκοποί της Ένωσης είναι :
Η διατήρηση των δεσμών μεταξύ των Ευρωπαίων Ομοτίμων Καθηγητών με στόχο τη συνεργασία σε έργο ερευνητικό, τη μελέτη ζητημάτων της εκπαίδευσης και των προγραμμάτων σπουδών των Πανεπιστημίων, τη διοργάνωση επιμορφωτικών εκδηλώσεων, καθώς και την υποβολή επιστημονικών εισηγήσεων προς τα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια , τις Κυβερνήσεις και τις Ευρωπαϊκές Αρχές.
Η προσφορά στην κοινωνία των πολιτών με επιστημονικές-ενημερωτικές διαλέξεις και ανιδιοτελή παροχή ιατρικών, νομικών ή άλλου είδους επιστημονικών συμβουλών.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.