Αναδρομική Μέθοδος

Facebooktwitterpinterest

Η ψυχή μας είναι αιώνια. Ο άνθρωπος δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται. Το υλικό σώμα μας είναι το βιολογικό ρούχο της ψυχής. Ένα μέρος για να κατοικεί και να μπορεί να εκδηλώνεται.

Η ψυχή μας ταξιδεύει μέσα κι έξω από τον χωροχρόνο. Συλλέγει εμπειρίες και εξελίσσεται.
Γι’ αυτό έχουμε γεννηθεί εδώ στη γη, για να βιώσουμε εμπειρίες σε αυτό το υλικό πεδίο. Η ψυχή μας διάλεξε πότε θα κατέβει στη γη, σε τι φύλο θα γεννηθεί, σε ποια μέρη θα ζήσει, ποιες ψυχές θα συναντήσει. Ένα προμελετημένο σκηνικό όπως θα γινόταν σε μία θεατρική παράσταση όπου εμείς είμαστε οι ηθοποιοί που καλούμαστε να παίξουμε στο έργο. Στο έργο της δικής μας ζωής.
Η γη είναι ένα μεγάλο σχολείο για την ψυχή μας κι όπως ένας μαθητής πηγαίνει στο σχολείο του για να λάβει γνώσεις έτσι συμβαίνει και με την ψυχή μας. Αυτό το ταξίδι το έχει κάνει πολλές φορές σε αμέτρητες ενσαρκώσεις με σκοπό να αποκτήσει γνώσεις, να μετουσιώσει, να καθαρίσει, να ισορροπήσει, να απελευθερώσει.
Όλα όσα βιώνουμε σε αυτή την ζωή μας είναι συνδεδεμένα με τις προηγούμενες ζωές μας με τις προηγούμενες ενσαρκώσεις μας. Πολλές φορές όσο κι αν προσπαθούμε να βελτιώσουμε μια δύσκολη κατάσταση στη ζωή μας, αυτό δεν μπορεί να γίνει αν δεν απελευθερωθεί η ενέργεια από το παρελθόν μας, από το συλλογικό παρελθόν μας από τη γένεση της αιώνιας ύπαρξης μας που είναι φως.
Η αναδρομική μέθοδος μας πηγαίνει πίσω στον χωροχρόνο και μας βοηθάει να απελευθερώσουμε, να καθαρίσουμε προηγούμενες ζωές που επηρεάζουν την σημερινή μας ζωή την εδώ και τώρα πραγματικότητα μας με σκοπό να απελευθερωθούν ενέργειες που δεν μας εξυπηρετούν πια και μας εμποδίζουν να βιώσουμε την χαρά και την γαλήνη σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Στην αναδρομική μέθοδος με την καθοδήγηση του ειδικού πάμε πίσω στο χωροχρόνο, με έναν απλό διαλογισμό. Αποκτάμε πρόσβαση στον ασυνείδητο νου, εκεί που υπάρχουν αποθηκευμένες όλες οι πληροφορίες μας.

Με αυτό τον τρόπο ανασύρουμε την ζωή ή τις ζωές που έχουν σχέση με την εδώ και τώρα πραγματικότητά μας. Σε αυτό το επίπεδο γίνονται οι ενεργειακοί καθαρισμοί και οι αλλαγές που χρειάζονται για να έρθει η ισορροπία σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις διαστάσεις της εδώ και τώρα ζωής μας

Τι μπορούμε να δουλέψουμε σε μια αναδρομική συνεδρία:
  • Όλες μας τις σχέσεις με τους ανθρώπους, οικογενειακές, φιλικές, επαγγελματικές, συντροφικές
  • Φοβίες, κρίσεις πανικού, άγχος
  • Τραυματικές εμπειρίες πχ ψυχολογική, σωματική, σεξουαλική κακοποίηση
  • Προβλήματα παχυσαρκίας και βουλιμίας
  • Αϋπνία, προβλήματα στον ύπνο, εφιάλτες
  • Σωματικές εντάσεις, χρόνιοι ανεξήγητοι πόνοι
  • Συναισθηματικά μπλοκαρίσματα
  • Προβλήματα επαγγελματικά, οικονομικά, αφθονίας
  • Θέματα με τον εαυτό μας όπως αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση
  • Μπορεί να γίνει εξαιρετικό εργαλείο για την αυτογνωσία και την πνευματική μας εξέλιξη
    Μια αναδρομική συνεδρία μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο να βρει το σκοπό και το νόημα στη ζωή του.

Μπορείτε να κάνετε αναδρομική όπου κι αν βρίσκεστε μέσω skype

Κωνσταντίνα Βολονάκη

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.