RESTYLANE Vital

Facebooktwitterpinterest

Με την πάροδο του χρόνου ο οργανισμός μας παράγει λιγότερο υαλουρονικό οξύ με αποτέλεσμα το δέρμα να αφυδατώνεται και να φαίνεται πιο ταλαιπωρημένο.

Το RESTYLANE Vital (μη ζωικής προελεύσεως σταθεροποιημένο υαλουρονικό οξύ) έρχεται να αναπληρώσει αυτή την απώλεια και να προκαλέσει μια βαθιά ενυδάτωση του δέρματος. Πρόκειται για ένα διάφανο κρυσταλλικό gel, το οποίο εγχύεται σε μικρές ποσότητες, με μια πολύ λεπτή βελόνα, επιφανειακά στο δέρμα.

Η θεραπεία διαρκεί λιγότερο από 30’, δεν απαιτείται κάποια προετοιμασία και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. Για καλύτερα αποτελέσματα συνίσταται η επανάληψη της θεραπείας 2 με 3 φορές, με μεσοδιάστημα ενός μηνός. Τα αποτελέσματα διαρκούν από 6 μήνες έως ένα χρόνο.

Τα αποτελέσματα του RESTYLANE Vital δεν αφορούν μόνο το πρόσωπο. Εφαρμόζεται επίσης στο λαιμό, το ντεκολτέ και τη ράχη των χεριών.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες όλων των ηλικιών, που επιθυμούν να ενισχύσουν ή να διατηρήσουν το σφρίγος του προσώπου τους για περισσότερο χρόνο.

Μπορεί να συνδυαστεί, ανάλογα με το πρόβλημα, με  με άλλες αισθητικές θεραπείες ή επεμβάσεις. Το κόστος της κάθε συνεδρίας κυμαίνεται από 200-300 ευρώ.

Ανέστης Ισαακίδης,

Γρηγόρης Γεωργιάδης,
Πλαστικός Χειρουργός

Κράτα το

Κράτα το

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.