Lanes ProbioAde: Η εύκολη και αποτελεσματική λύση για την ομαλή λειτουργία του εντέρου!

Facebooktwitterpinterest

Αν σκεφτεί κανείς ότι από το 20% όλων των ενηλίκων που πάσχουν από Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου ή κάποια άλλη εντερική δυσλειτουργία μόνο οι μισοί αναζητούν επίσημη ιατρική βοήθεια, είναι σαφές ότι μια εύκολη και αποτελεσματική λύση που προλαμβάνει και καταπολεμά δραστικά τις εντερικές δυσλειτουργίες, είναι απαραίτητη. Το Lanes ProbioAde είναι η ιδανική λύση για να καλύψει την ανάγκη αυτή.

Με έναν στοχευμένο συνδυασμό 10 προβιοτικών, φυτικών ινών, βιταμινών και μετάλλων, φροντίζει τη συνολική ομαλή εντερική λειτουργία και έχει μια ευρύτερη γκάμα ευεργετικών επιδράσεων. Τόσο η εμπλουτισμένη σύνθεση του όσο και η συσκευασία του με 20 κάψουλες το καθιστούν ιδανικό συμπλήρωμα της αγωγής με αντιβίωση για την προστασία του οργανισμού και την εξασφάλιση καλύτερης απορρόφησης βιταμινών και μετάλλων. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι με τη συχνή χρήση αντιβιώσεων για ουρολοιμώξεις, το Probioade είναι ο απόλυτος σύμμαχος για την προστασία και την πρόληψη της υγείας του ουροποιητικού συστήματος.

Η μεγάλη ποικιλία προβιοτικών στελεχών του συμπλέγματος Bifidοlactus μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά πλήθος ήπιων συμπτωμάτων του ευερέθιστου εντέρου, όπως φουσκώματα, πρηξίματα, τυμπανισμό, πόνο, αέρια. Ανακουφίζει και προλαμβάνει την εμφάνιση της ήπιας περιστασιακής δυσκοιλιότητας, ενώ μπορεί να περιορίσει τα συμπτώματα της διάρροιας και την εμφάνιση των ανεπιθύμητων συνεπειών της.  Επιπέον, ενδείκνυται για χρήση από ταξιδιώτες προκειμένου να ενισχύσουν την εντερική τους χλωρίδα και να αποφύγουν τυχόν δυσάρεστα περιστατικά στο ταξίδι τους.

Το Lanes ProbioAde, με τυποποιημένο και πιστοποιημένο συνδυασμό προβιοτικών που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα, είναι η μόνη προσιτή επιλογή που συνδυάζει τόσα ευεργετικά συστατικά. Απαραίτητο για ασθενείς με παθήσεις του πεπτικού και όσους λαμβάνουν αντιβίωση, εξαιρετικά ωφέλιμο για όσους ακολουθούν ένα στρεσογόνο τρόπο ζωής, με κακή διατροφή και καθιστική ζωή και όσους ταξιδεύουν πολύ.

Το βρίσκετε στα φαρμακεία στην τιμή των 7,50€.

 

Lanes, σε συμπληρώνει!


Κράτα το

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.