Fractional- laser

Facebooktwitterpinterest

Το fractional- CO2 laser είναι μία σύγχρονη τεχνική skin-resurfacing με κύριες ενδείξεις τους ανοικτούς πόρους, τις ουλές ακμής και τις λεπτές ρυτίδες. Εξαλείφοντας τα γηρασμένα κύτταρα της επιδερμίδας σας προσφέρει ανάπλαση,

αναζωογόνηση και σύσφυξη, ενώ παράλληλα δρα και στο χόριο, τη βαθύτερη στοιβάδα του δέρματος, ενεργοποιώντας ινοβλάστες προς παραγωγή κολλαγόνου, ουσία που δρα σαν ικρίωμα (σκαλωσιά) για τα κύτταρά μας και η οποία σταδιακά, στο πέρασμα του χρόνου, αποδομείται και ελαττώνεται. Με τον τρόπο αυτό το δέρμα ανακτά τον »φυσικό του σύμμαχο», προσδίδοντάς σας μια λάμψη και φρεσκάδα.

Συνήθως απαιτούνται 3-5 συνεδρίες, μετά τις οποίες αισθάνεστε και φαίνεστε νεότεροι/-ες, καθώς ραγάδες, ρυτίδες, σημάδια και ουλές ακμής και κηλίδες απαλύνονται ή και εξαφανίζονται. Μετά από κάθε συνεδρία απαιτείται minimal περίοδος ανάρρωσης (1-2 ημέρες), σε αντίθεση με παλαιότερες, πιο επεμβατικές τεχνικές, που απαιτούσαν σαφώς μεγαλύτερη περίοδο ανάνηψης λόγω έντονης ερυθρότητας.

Εκτός του προσώπου, η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα σε λαιμό, ντεκολτέ και χέρια, καθώς και σε ουλές σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός σας, βελτιώνοντας την υφή και την όψη τους.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.