Μεγάλη επιτυχία για το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νεογνολογίας

Facebooktwitterpinterest

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νεογνολογίας, το οποίο διοργάνωσε η Ελληνική Νεογνολογική Εταιρεία, στο Ξενοδοχείο Royal Olympic, από τις 20 έως τις 22 Μαΐου.

Καταξιωμένοι ομιλητές, καθηγητές, επιστήμονες και ερευνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό ανέλυσαν, από το βήμα του συνεδρίου, όλες τις νεότερες εξελίξεις της ειδικότητας τους, στους συμμετέχοντες που ξεπέρασαν τους 200.

Νεογνολόγοι, Παιδίατροι, Νοσηλευτές, Μαίες και φοιτητές ενημερώθηκαν αναλυτικά και συμμετείχαν ενεργά, δημιουργώντας ένα κλίμα άριστης συνεργασίας μεταξύ των νεοτέρων και εμπειροτέρων επιστημόνων.

Η προβολή του επιστημονικού έργου των Ελλήνων ερευνητών, που ήταν ένας από τους βασικούς στόχους του συνεδρίου, πέτυχε απόλυτα με την μορφή σημαντικών προφορικών και αναρτημένων ανακοινώσεων.

H θεματολογία ήταν επίκαιρη και παρουσιάστηκαν νεότερες εξελίξεις σε μια σειρά από θέματα όπως, η συσχέτιση της προωρότητας με διαταραχές της συμπεριφοράς, η νοσηλευτική νεογνολογική φροντίδα, η αναλγησία στα νεογνά, ο εμβολιασμός πρόωρων νεογνών, καρδιολογικά προβλήματα των προώρων, νευρολογικά προβλήματα και νευροπροστασία των νεογνών, λοιμώξεις, ανάνηψη και αναπνευστική υποστήριξη του νεογνού, επίδραση του stress στην περιγεννητική περίοδο, νέες στρατηγικές στην χορήγηση επιφανειοδραστικού παράγοντα, βρογχοπνευμονική δυσπλασία, σίτιση του προώρου νεογνού.

Την οργανωτική υποστήριξη του συνεδρίου είχε η ΖΙΤΑ CONGRESS.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.