Το Lactacyd δίπλα στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

Facebooktwitterpinterest

 Στήριξε και αυτή τη χρονιά το  4ο Sail For Pink στη Θεσσαλονίκη.

To Lactacyd, ο ειδικός στη γυναικεία υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής, υποστήριξε ενεργά τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού στο 4ο Sail For Pink, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 14-15 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη από το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, οι παρευρισκόμενες στο Pink Cocktail Party ενημερώθηκαν για τα πολλαπλά οφέλη του Lactacyd Lotion στην καθημερινή γυναικεία υγιεινή, το οποίο αναζωογονεί και ανακουφίζει την επιδερμίδα, χάρη στο βιολογικό γαλακτικό οξύ που περιέχει, παρέχοντας μια συνεχή αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Πέρα από την καθημερινότητα, το Lactacyd είναι ιδανικό για κάθε στάδιο ζωής της γυναίκας, όπως εφηβεία, εγκυμοσύνη και εμμηνόπαυση.

Όλες οι γυναίκες έλαβαν δωρεάν προϊόντα Lactacyd Lotion και ενημερωτικά έντυπα.

Σχετικά με την Omega Pharma Hellas

Η Omega Pharma Hellas είναι μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιρειών Omega Pharma, με κεντρικά γραφεία στο Βέλγιο. Στην Ελλάδα ξεκίνησε τη δραστηριότητά της τον Ιανουάριο του 2003, προερχόμενη από την εξαγορά του μεγαλύτερου μέρους του κλάδου OTC της εταιρείας Π. Ν. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ Α.Ε. Η επιτυχημένη πορεία της Omega Pharma στο τμήμα των καταναλωτικών προϊόντων φαρμακείου την καθιστά ηγετικό παίκτη στην πανευρωπαϊκή αγορά των OTC. Η Omega Pharma Hellas ακολουθεί τη ραγδαία ανάπτυξη του Ομίλου, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του παρουσία στην ελληνική αγορά των OTC. Διαχειρίζεται ένα δυναμικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων OTC καθώς και καλλυντικών, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς με νέα καινοτόμα προϊόντα, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές εξελίξεις.

Σχετικά με τη σειρά LACTACYD

Με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας, το Lactacyd είναι ο ειδικός για τη γυναικεία υγιεινή, με μια κληρονομιά αφιερωμένη στη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής. Τα προϊόντα Lactacyd κατασκευάζονται από ήπια συστατικά, συμπεριλαμβανομένου του γαλακτοορού και του βιολογικού γαλακτικού οξέος που υπάρχουν φυσιολογικά στη γυναικεία ευαίσθητη περιοχή. Το Lactacyd έχει αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων πλύσης για την ευαίσθητη περιοχή, προσαρμοσμένα σε κάθε φάση της ζωής της γυναίκας, από την εφηβεία έως την εμμηνόπαυση, συμπεριλαμβανομένων και σημαντικών στιγμών, όπως την εγκυμοσύνη και την επιλόχεια περίοδο. Όλη η σειρά προϊόντων Lactacyd βοηθά στην αντιμετώπιση και πρόληψη κολπικών λοιμώξεων και μυκητιάσεων.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.