Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος «Είσαι Γυναίκα. Είσαι Δύναμη!» στη Θεσσαλονίκη.

Facebooktwitterpinterest

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος του καινοτόμου προγράμματος «Είσαι Γυναίκα. Είσαι Δύναμη!» που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 11 Απριλίου έως τις 13 Μαΐου 2016, για γυναίκες με καρκίνο του μαστού και τους φροντιστές τους, σε συνεργασία με το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης και υπό την Αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος.

Συνολικά καλύφθηκαν 835 θέσεις στα 28 βιωματικά σεμινάρια που διοργανώθηκαν. Σκοπός των βιωματικών σεμιναρίων ήταν η προσέγγιση της γυναίκας ασθενούς με ολιστικό τρόπο, δίνοντας έμφαση στη γυναικεία της φύση. Με την καθοδήγηση των 7 εξιδεικευμένων εισηγητών και την ποικιλομορφία των θεματικών ενοτήτων των σεμιναρίων (Δραματοθεραπεία, Χοροθεραπεία, Positive Thinking, Νευροπαθητικός Πόνος, Λεμφοίδημα, Διατροφή & Μαγειρική), οι γυναίκες έμαθαν να αγαπούν τον εαυτό τους και να ανακαλύπτουν την εσωτερική τους δύναμη, με στόχο τη διατήρηση της ψυχικής και σωματικής ισορροπίας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους στον καθημερινό δύσκολο αγώνα που δίνουν.

Επιπλέον, πιστή στη δέσμευση της να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ασθενών, η Novartis Oncology για ακόμα μια χρονιά βρέθηκε δίπλα στις γυναίκες που έχουν νοσήσει, τόσο στο καθιερωμένο Pink Cocktail στις 14 Μαΐου, όσο και στο 4o Sail For Pink στις 15 Μαΐου.

Λίγα Λόγια για τη Novartis

Η Novartis παρέχει καινοτόμες λύσεις στις αναδυόμενες ανάγκες των ασθενών και των κοινωνιών. Με έδρα στη Βασιλεία της Ελβετίας, η Novartis διαθέτει ένα διευρυμένo χαρτοφυλάκιο που καλύπτει άριστα αυτές τις ανάγκες: καινοτόμα φάρμακα, οφθαλμολογικές θεραπείες και οικονομικώς συμφέροντα γενόσημα φάρμακα.

Η Novartis είναι η μόνη εταιρεία που κατέχει ηγετικές θέσεις σε αυτούς τους τομείς. Το 2015 οι πωλήσεις του Ομίλου ανήλθαν στα 49,4 δισ. δολάρια, ενώ επενδύθηκαν περίπου 8,9 δισ. δολάρια σε δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης. Οι εταιρείες του Ομίλου Novartis απασχολούν περίπου 119.000 εργαζομένους και τα προϊόντα τους διατίθενται σε περισσότερες από 180 χώρες του κόσμου.

Στην Ελλάδα, η Novartis (Hellas) Α.Ε.Β.Ε. έχει κύριες επιχειρηματικές δραστηριότητες στα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη Μεταμόρφωση Αττικής και απασχολούνται 500 περίπου άτομα.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.