Η Siemens Healthcare και η Thermo Fisher ανακοινώνουν Νέα Στρατηγική Σχέση για Μοριακές Εξετάσεις

Facebooktwitterpinterest
  • Η Siemens ενσωματώνει το σύστημα real-time PCR της Thermo Fisher στη Μοριακή Λύση VERSANT® kPCR
  • Η Siemens παρουσίασε τη νέα λύση στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Κλινικής Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων στο Άμστερνταμ

Σε μια κοινή προσπάθεια να παρέχουν στους πελάτες τους μια από τις πιο προηγμένες λύσεις για μοριακές εξετάσεις, η Siemens Healthcare και η Thermo Fisher Scientific ανακοίνωσαν μια νέα στρατηγική σχέση που περιλαμβάνει την ενσωμάτωση του συστήματος real-time PCR της Thermo Fisher Scientific στη Μοριακή Λύση της Siemens VERSANT® kPCR. Ο συνδυασμός ροής εργασίας θα προσφέρει στα εργαστήρια ολοκληρωμένη λύση μοριακού ελέγχου από τη Siemens, η οποία βοηθά στο να διασφαλιστεί απόδοση αιχμής από την εκχύλιση μέχρι την ανίχνευση. Η Siemens παρουσίασε το σύνολο του συστήματος κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Κλινικής Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας από τις 9 έως τις 12 Απριλίου.

Η Thermo Fisher έχει φέρει real-time PCR όργανα στην αγορά τα οποία είναι εύκολα στη χρήση. Σχεδιασμένα για μεσαία δυναμικότητα, τα νέα αυτά συστήματα παρέχουν ιδανικές λύσεις για όλους τους χρήστες που χρειάζονται ένα εργαλείο υψηλής απόδοσης με χαρακτηριστικά που επιτρέπουν μέγιστο έλεγχο του πειράματος. Προσθέτοντας το σύστημα real-time PCR της Thermo Fisher στη Μοριακή Λύση VERSANT kPCR φέρνουμε ένα νέο επίπεδο καινοτομίας στην αγορά, παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία και προσαρμογή στη ροή εργασίας του μοριακού εργαστηρίου.

«Μέσω των συστημάτων μοριακής διαγνωστικής μας, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση για ακριβή διάγνωση και παρακολούθηση», λέει ο Fernando Beils, επικεφαλής της Μοριακής Διαγνωστικής της Siemens Healthcare. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενισχύουμε την αφοσίωσή μας στις καινοτομίες του μοριακού εργαστηρίου μέσω της συνεργασίας μας με τη Thermo Fisher Scientific».

«Αυτή η συμφωνία υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να συνεργαστούμε με κορυφαίους μοριακούς διαγνωστικούς οργανισμούς που μοιράζονται το όραμά μας για την ανάπτυξη προηγμένων εργαστηριακών λύσεων», δήλωσε ο Drew Burch, επικεφαλής Licensing and Commercial Supply της Thermo Fisher Scientific. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Siemens για την υποστήριξη της Μοριακής Λύσης VERSANT kPCR καθώς εργαζόμαστε για την επέκταση των συνεργασιών μας στο χώρο της διάγνωσης».

Το VERSANT είναι το εμπορικό σήμα της Siemens Healthcare Diagnostics Inc. ή των θυγατρικών της. Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Η διαθεσιμότητα των προϊόντων διαφέρει ανάλογα με τη χώρα.

Σχετικά με τη Siemens AG                                  

Η Siemens AG (με έδρες το Βερολίνο και το Μόναχο) είναι μια παγκόσμια υπερδύναμη στον κλάδο της τεχνολογίας που αποτελεί συνώνυμο της μηχανολογικής υπεροχής, της καινοτομίας, της ποιότητας, της αξιοπιστίας και του διεθνούς χαρακτήρα για πάνω από 165 χρόνια. Με παρουσία σε περισσότερες από 200 χώρες, η εταιρεία εστιάζει στους τομείς της ηλεκτροδότησης, των αυτοματισμών και της ψηφιοποίησης. Ως ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς στον κόσμο ενεργειακά αποδοτικών τεχνολογιών που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση πόρων, η Siemens κατέχει την πρώτη θέση στην κατασκευή υπεράκτιων ανεμογεννητριών. Ταυτόχρονα, είναι ένας κορυφαίος πάροχος γεννητριών ηλεκτρικής ενέργειας συνδυασμένου κύκλου και λύσεων μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ πρωτοπορεί και στις λύσεις υποδομών, αυτοματισμών και λογισμικού για τον κλάδο της βιομηχανίας. Η εταιρεία είναι ακόμα μεταξύ των κορυφαίων προμηθευτών ιατρικού απεικονιστικού εξοπλισμού, όπως συστήματα αξονικής και μαγνητικής τομογραφίας, ενώ κατέχει ηγετική θέση στους κλάδους των εργαστηριακών διαγνωστικών συστημάτων και της κλινικής Πληροφορικής. Κατά το χρηματοοικονομικό έτος 2015 (ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2015), τα έσοδα της Siemens από συνεχιζόμενες δραστηριότητες ανήλθαν στα € 75,6 δισ. και τα κέρδη στα €7,4δισ. Στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2015, η εταιρεία απασχολούσε σχεδόν 348.000 εργαζομένους σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση: www.siemens.com

Σχετικά με τη Thermo Fisher Scientific Inc

H Thermo Fisher Scientific Inc. (NYSE: TMO) είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην εξυπηρέτηση της επιστήμης, με έσοδα 17 δισ $ και περίπου 50.000 εργαζόμενους σε 50 χώρες. Η αποστολή μας είναι να επιτρέψουμε στους πελάτες μας να κάνουν τον κόσμο πιο υγιή, καθαρότερο και ασφαλέστερο. Βοηθάμε τους πελάτες μας να επιταχύνουν την έρευνα των επιστημών για τη ζωή, να επιλύουν σύνθετες αναλυτικές προκλήσεις, να βελτιώνουν τη διάγνωση των ασθενών και να αυξάνουν την παραγωγικότητα του εργαστηρίου. Μέσω των κυριότερων brands μας – Thermo Scientific, Applied Biosystems, Invitrogen, Fisher Scientific και Unity Lab Services – προσφέρουμε έναν απαράμιλλο συνδυασμό καινοτόμων τεχνολογιών, ευκολία αγοράς και ολοκληρωμένη υποστήριξη.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.