Μέθοδος Θήτα- Theta Healing

Facebooktwitterpinterest

Τι είναι το Theta Healing

Το Theta Healing είναι μία ενεργειακή εναλλακτική μέθοδος με εκπληκτικά αποτελέσματα. Βασίζεται στην θεωρία πως οι σκέψεις μας δημιουργούν την πραγματικότητά μας. Ότι αυτή τη στιγμή συμβαίνει στην ζωή μας, ευχάριστο ή δυσάρεστο, υπάρχει γιατί εμείς το έχουμε φέρει στην πραγματικότητά μας μέσω των σκέψεών μας συνειδητά ή ασυνείδητα.

Πρόσφατες ανακαλύψεις της κβαντικής φυσικής και της έρευνας του DNA επικυρώνουν την θεωρία πως ότι βιώνουμε στην εξωτερική μας πραγματικότητα διαμορφώνεται από αυτό που βιώνουμε μέσα μας. Η κοσμοθεωρία μας αποτελείται από τις πεποιθήσεις μας. Απόψεις ή πεποιθήσεις που βλέπουμε ως αλήθεια καθορίζουν τις σκέψεις μας και στη συνέχεια τις πράξεις μας. Οι πεποιθήσεις που κουβαλάμε, επηρεάζουν τις σκέψεις που έχουμε τόσο στο συνειδητό όσο και στο ασυνείδητο επίπεδο.

Μπορούν επίσης να επηρεάσουν τη συμπεριφορά μας, τις σχέσεις μας με τους άλλους, με όλο τον κόσμο. Οι πεποιθήσεις μας ευθύνονται για το 90% της πραγματικότητας μας. Καθορίζουν την ζωή μας, την πραγματικότητά μας. Στην περίπτωση που επηρεαζόμαστε από απόψεις και πεποιθήσεις που δουλεύουν στο συνειδητό επίπεδο τα πράγματα είναι σχετικά εύκολα.

Τι γίνεται όμως με τις περιοριστικές πεποιθήσεις που είναι βαθιά ριζωμένες και δουλεύουν ασυνείδητα. Πως μπορούμε να τις βρούμε; Κι αν τις βρούμε πως μπορούμε να τις αλλάξουμε για να βελτιώσουμε την ζωή μας και να δημιουργήσουμε την πραγματικότητά μας όπως εμείς την επιθυμούμε.

Αυτό ακριβώς έρχεται να κάνει η ενεργειακή μέθοδος “Θήτα”. Με εύκολο τρόπο ο εκπαιδευμένος θεραπευτής αρχικά βρίσκει τα περιοριστικά προγράμματα πεποιθήσεων που υπάρχουν στο υποσυνείδητο του ανθρώπου και στη συνέχεια τα αντικαθιστά με τα σωστά θετικά προγράμματα. Τα αποτελέσματα της μεθόδου γίνονται αντιληπτά σε όλους τους τομείς της ζωής.

Πως μπορώ να λάβω μία συνεδρία μεθόδου “Θήτα

Για να λάβετε μία συνεδρία θα πρέπει πρώτα να απευθυνθείτε σε έναν έμπειρο ειδικό εκπαιδευμένο στη μέθοδο “Theta Healing” του συστήματος της Βαϊάννα Στάϊμπολ. Εκείνος θα σας κλείσει ένα ραντεβού η διάρκειά του οποίου είναι περίπου μία ώρα. Θα συζητήσετε για τα θέματα που σας απασχολούν και μέσα από ερωτήσεις ο ειδικός θα εμβαθύνει στο πρόβλημα και θα βρει τα αρνητικά προγράμματα που σας εμποδίζουν να βιώνετε αρμονία. 

Ολοκληρώνοντας την συνεδρία θα έχετε δουλέψει πολλές από τις αρνητικές θεμελιακές σας πεποιθήσεις. Συζητήστε αν χρειάζεται να επαναλάβετε την διαδικασία για το ίδιο θέμα ή για κάποιο άλλο που σας απασχολεί. Φεύγοντας θα αισθάνεστε ηρεμία, γαλήνη. Αν δεν είστε σίγουροι ότι ο ειδικός χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη μέθοδο, ζητήστε του να σας δείξει τις βεβαιώσεις εκπαίδευσης.

Τα οφέλη της μεθόδου
Με την μέθοδο θεραπείας “Θήτα” μπορούμε να επιλύσουμε προβλήματα:
  • στις ψυχικές συναισθηματικές καταστάσεις
  • στις σχέσεις μας με τους ανθρώπους
  • στην αφθονία μας
  • στη δουλειά μας – στα επαγγελματικά μας
  • στη συντροφική μας σχέση κ.α  

Μπορούμε να απαλλαγούμε από εξαρτήσεις όπως κάπνισμα, αλκοόλ, ναρκωτικές ουσίες κλπ

Μπορούμε να βελτιώσουμε την υγεία μας

Μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας να επανέλθει στο ιδανικό σωματικό βάρος

Μπορούμε να έλξουμε τον ιδανικό για εμάς σύντροφο

Μπορούμε να ξεπεράσουμε τα οικονομικά προβλήματα και να φέρουμε αφθονία στη ζωή μας

Με την μέθοδο θεραπείας “Θήτα” μπορούμε να αλλάξουμε όλους τους τομείς της ζωής μας που έχουν πρόβλημα και να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα μας όπως εμείς την θέλουμε με τον ανώτατο και καλλίτερο τρόπο.

Η προσωπική μου εμπειρία

Το theta healing είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους ενεργειακής εναλλακτικής προσέγγισης. Με την μέθοδο “Θήτα” είναι δυνατόν να μετουσιώσουμε κάθε τομέα της ζωής μας. Αν υπάρχει κάτι στη ζωή σας που θέλετε να αλλάξετε, μπορείτε να το πετύχετε με το theta healing. Λαμβάνοντας  μια συνεδρία “Θήτα” τα οφέλη που μπορεί να έχετε είναι μεγάλα και πολλές φορές άμεσα. 

Το theta healing σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εκ νέου τη ζωή σας ακριβώς όπως εσείς έχετε επιλέξει. Κι αυτό είναι ένα γεγονός που το έζησα προσωπικά πριν εκπαιδευτώ στη μεθόδου. Η μέθοδος μου άλλαξε τη ζωή προς το καλλίτερο σε όλα τα επίπεδα. Για δέκα χρόνια προσπαθούσα να απαλλαγώ από περιττό βάρος χωρίς αποτέλεσμα. Έφευγαν λίγα κιλά και τα έπαιρνα πάλι. Μετά από μερικές συνεδρίες “Θήτα” έχασα 20 κιλά σε λιγότερο από ένα χρόνο και από τότε έχει αλλάξει εντελώς η διατροφή μου και ο μεταβολισμός μου. 

Έχω δουλέψει με το Θήτα τα πάντα στη ζωή μου! Την υγεία μου, τα επαγγελματικά μου, την αφθονία μου, την συντροφική μου σχέση, τις σχέσεις μου με την οικογένεια μου και πολλούς ακόμα τομείς και καταστάσεις της ζωής μου.

Βλέποντας στον εαυτό μου και στη ζωή μου τα οφέλη της θεραπείας αποφάσισα να εκπαιδευτώ σε αυτό το ενεργειακό σύστημα και να το συμπεριλάβω στο δυναμικό μου. Με αυτό τον τρόπο κάνω συνεδρίες thetahealing και βοηθώ τους ανθρώπους να βρουν την ισορροπία, την αρμονία, την χαρά σε όλα τα επίπεδα καθώς και να δημιουργήσουν την ζωή τους όπως την επιθυμούν!

Κωνσταντίνα Βολονάκη    

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.