Ολιστική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας

Facebooktwitterpinterest
Η παχυσαρκία έχει την ρίζα της στον ψυχισμό. Το συναισθηματικό μας μέρος που βιώνει αρνητικά συναισθήματα συνήθως καλύπτει τα κενά του με το φαγητό. Το άγχος, ο θυμός οι ενοχές και πολλές άλλες αρνητικές συναισθηματικές καταστάσεις μας οδηγούν ασυνείδητα στην υπερβολική πρόσληψη τροφής.

Όταν κάνουμε μία δίαιτα με σκοπό να επανέλθουμε στο φυσιολογικό μας βάρος πρέπει να γνωρίζουμε πως αν δεν έχουμε αλλάξει τις συναισθηματικές καταστάσεις οι οποίες είναι υπεύθυνες για την παχυσαρκία (στον κάθε άνθρωπό συνήθως είναι διαφορετικές) τα κιλά σύντομα θα επιστρέψουν.
Είναι σημαντικό να καταλάβουν οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της παχυσαρκίας πως αν εργαστούν εσωτερικά με τον εαυτό τους θα αλλάξουν οι συναισθηματικές καταστάσεις που τους οδηγούν στην υπερφαγία.
Μετά από την προσωπική μου εμπειρία με την παχυσαρκία βοηθώ τους ανθρώπους να βρουν τις συναισθηματικές αιτίες που τους ωθούν στο φαγητό ώστε να γίνουν ωφέλιμες αλλαγές σε αυτό το επίπεδο.
Η ολιστική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας δεν είναι δίαιτα! Είναι εναλλακτική προσέγγιση με την βοήθεια των ανθοίαμάτων Μπαχ και του thetahealing με σκοπό την απαλλαγή του ανθρώπου από τα “εσωτερικά” αίτια της παχυσαρκίας.
Τα οφέλη της ολιστικής αντιμετώπισης της παχυσαρκίας:
  • Αντιμετώπιση της παχυσαρκίας σε συναισθηματικό επίπεδο
  • Βελτίωση των ψυχικών και συναισθηματικών καταστάσεων
  • Βελτίωση και ενδυνάμωση του συναισθηματικού σώματος του ανθρώπου
  •  Απώλεια των περιττών κιλών ως φυσικό αποτέλεσμα ενός ισορροπημένου συναισθηματικού κόσμου
  • Μπορείτε να το ακολουθήσετε οπουδήποτε κι αν μένετε μέσω σκάιπ
Όλα μπορούν να αλλάξουν όταν εστιάσουμε στη ρίζα του προβλήματος κι αυτή δεν είναι άλλη από την συναισθηματική κατάσταση που κρύβεται από πίσω.
volonaki
Κωνσταντίνα Βολονάκη
Επικοινωνία: 6944878755
Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.