Το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α. καταγγέλλει τον κυβερνητικό συνδικαλισμό που υπηρετεί η προβοκατόρικη ανακοίνωση του Ygeianet για το θάνατο ασθενούς στο Σωτηρία

Facebooktwitterpinterest
    • Δεν θα μας φιμώσουν οι εγκάθετοι συνδικαλιστές της κυβέρνησης που κάνουν μικροπολιτική με ανθρώπινες ζωές.

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με ομόφωνη απόφασή του καταγγέλλει, την ανυπόγραφη και προβοκατόρικη ανακοίνωση του Ygeianet, σχετικά με την αποκάλυψη του ΙΣΑ, για το θάνατο ασθενούς στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου παρά το γεγονός ότι διασωληνώθηκε παρέμεινε στη πνευμονολογική κλινική -όπως παραδέχεται στην σχετική ανακοίνωσή του το νοσοκομείο-.

Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός ότι ο συντάκτης του ανυπόγραφου σχολίου καταφέρεται κατά του Δ.Σ. του Ι.Σ.Α., για την ανάδειξη της σοβαρής έλλειψης κλινών, σε ΜΕΘ που κοστίζει ανθρώπινες ζωές.

Η μικροπολιτική που εκμεταλλεύεται ανθρώπινες ζωές προσβάλλει το ιατρικό σώμα και αποτελεί θλιβερό δείγμα «κυβερνητικού συνδικαλισμού».

Ο συντάκτης του εν λόγω σχολίου, κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία του λειτουργεί ως κυβερνητικός εκπρόσωπος και επιχειρεί να φιμώσει τον Ι.Σ.Α., στην ανάδειξη των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο χώρος της υγείας.

Δεν θα μας φιμώσουν οι εγκάθετοι συνδικαλιστές που υπηρετούν την κυβέρνηση και προδίδουν τους αγώνες του ιατρικού σώματος.

Ο ΙΣΑ δεν θα σταματήσει τη μάχη που δίνει για την προάσπιση του ασθενή και της Δημόσιας υγείας.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                        ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.