Ημερίδα γιόγκα διοργανώνει ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου-ΑγκαλιάΖΩ

Facebooktwitterpinterest
Mε κεντρικό σύνθημα «Η γιόγκα με βοηθά να νιώθω καλύτερα», την Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016, ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ, πραγματοποιεί ανοιχτή ημερίδα γιόγκα με στόχο να τονίσει τη σημασία της  σωματικής υγείας και ευεξίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Έβδομος (7ος), στην Καραγεώργη Σερβίας 4 (Στοά Καλλιγά), Πλατεία Συντάγματος, 10:00 – 16:00.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τρία τμήματα γιόγκα τα οποία θα πραγματοποιηθούν από την ​​​​​Group & Personal Trainer και πιστοποιημένη Power Yoga Instructor​, Νίκη Πετρουλάκη​ και τους εξειδικευμένους συνεργάτες της, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και η δυνατότητα ενημέρωσης για τα οφέλη της γιόγκα στην υγεία, από εξειδικευμένους επιστήμονες.

Πιο συγκεκριμένα, το κοινό θα μπορεί να λάβει μέρος σε τρία τμήματα γιόγκα, των 50 ατόμων το καθένα, στις παρακάτω ώρες διεξαγωγής: 10:30 – 12:00, 12:30 – 14:00 και 14:30 – 16:00.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και μπορούν να λάβουν μέρος γυναίκες και άντρες ενώ τα μαθήματα είναι κατάλληλα για όλα τα επίπεδα και για όλες τις ηλικίες. Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να λάβουν μέρος σε μία ειδική ενότητα παιδικής γιόγκα. Για τη συμμετοχή στα τμήματα γιόγκα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε είτε ηλεκτρονικά μέσω του www.shape.gr/shape-lymphoma/ είτε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 210 6801600 (Δευ. – Παρ., 10:00 – 16:00) έως και την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού «Έχω Λέμφωμα και Συνεχίζω να Ζω τη Ζωή μου» που υλοποιεί ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ, με τη χορηγία της Roche Hellas.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τη νόσο μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εκστρατείας www.onlymphoma.gr.

 

health.in.gr

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.