Σύγχρονη Χειρουργική Ποδιού

Facebooktwitterpinterest

Είναι γνωστό ότι το όμορφο γυναικείο αλλά και ανδρικό πόδι είναι το κρυφό μυστικό μιας εξαιρετικής εμφάνισης. Πέρα από την σημασία που έχουν τα όμορφα πόδια στην εμφάνιση μας η λειτουργικότητα των ποδιών κατά την βάδιση είναι εξαιρετικά σημαντική για την υγεία των ποδιών αλλά και των αρθρώσεων του γόνατος των ισχίων και της σπονδυλικής. Οι παραμορφώσεις στα δάκτυλα του ποδιού αντιμετωπίζονται πλέον με σύγχρονες μεθόδους χωρίς πόνο και παραμονή στο νοσοκομείο.

Συχνά τα πέλματα σκληραίνουν γιατί δεν πατούν ομοιόμορφα όπως πρέπει, και τα δάκτυλα στραβώνουν για να ανταποκριθούν στις συνθήκες φόρτισης. Πολλές φορές ολόκληρο το πόδι παίρνει κλίση για να ανταποκριθεί σε νέες συνθήκες βάδισης ή στα πλαίσια παθολογικών καταστάσεων και τότε είναι ανάγκη να προσφέρουμε βοήθεια για να αποκατασταθεί η σωστή φόρτιση.

Ο εξειδικευμένος ιατρός ορθοπαιδικός χειρούργος Δρ Κωνσταντίνος Δρετάκης  είναι εκπαιδευμένος στις πιο σύγχρονες τεχνικές στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ και  μπορεί να βοηθήσει στην διάγνωση-πρόληψη αλλά και την επίλυση  απλών αλλά και  πιο σύνθετων προβλημάτων των ποδιών.

Οι σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης που χρησιμοποιούμε μπορούν να λύσουν  εύκολα και γρήγορα χωρίς παραμονή στο νοσοκομείο προβλήματα στα κότσια και στα  δάκτυλα του ποδιού και να αντιμετωπίσουν προβλήματα χρόνιου πόνου.

Τα όμορφα πόδια αντανακλούν την υγεία του σώματος και με το σωστό τους πάτημα εξασφαλίζουν καλές συνθήκες λειτουργίαςστην ποδοκνημική άρθρωση στα γόνατα τα ισχία και την σπονδυλική στήλη.  Αποτελεί χρέος του ορθοπαιδικού να θεραπεύει αλλά και να προλαμβάνει παθολογικές καταστάσεις που σχετίζονται με τα πόδια μας και την βάδιση μας.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.