Προσφορά προληπτικού ελέγχου  για  την Παγκόσμια Ημέρα Θρόμβωσης

Facebooktwitterpinterest

 

ΙΑΣΩ General

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θρόμβωσης (Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015),  το ΙΑΣΩ General πιστό στην προσπάθειά του για ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σχετικά με την αξία της πρόληψης, προσφέρει triplex φλεβών κάτω άκρων και κλινική εξέταση από εξειδικευμένους αγγειοχειρουργούς στη συμβολική τιμή των 26 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 210-6502020 από την Τρίτη  13 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου (08:00-16:00) και να προγραμματίσουν το ραντεβού τους. Σημειώνεται ότι η προσφορά αφορά συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ο ανωτέρω έλεγχος συμβάλλει στην έγκαιρη διάγνωση και κατά συνέπεια στην αποτελεσματική αντιμετώπιση τυχόν παθολογικών καταστάσεων στις φλέβες των κάτω άκρων, όπως είναι η φλεβική ανεπάρκεια (φλεβίτιδα, κιρσοί) που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές φλεβικής θρόμβωσης ή πνευμονικής εμβολής. Η φλεβοθρόμβωση αφορά όλες τις ηλικίες, τόσο άντρες όσο και γυναίκες και τα συμπτώματα που μπορεί να εμφανίσει ποικίλουν (πρήξιμο και έντονος πόνος στο πόδι, πυρετός κ.λπ.). Στις περιπτώσεις που δεν εμφανίζει συμπτώματα, μπορεί να διαγνωστεί με έγχρωμο υπερηχογραφικό έλεγχο (triplex).

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.