Συναγρίδα με ντομάτα στο φούρνο

Facebooktwitterpinterest

υλικά

4 κιλά ψάρι συναγρίδα
8-10 ντομάτες ώριμες πολτοποιημένες
8 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 ματσάκια μαϊντανό ψιλοκομμένο

2 φλιτζάνια του τσαγιού Χωριό Ελαιόλαδο Αειφόρο
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
2 κουταλάκια του γλυκού ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι

εκτέλεση

  1. Σε ένα βαθύ ταψί ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια, τη ρίγανη, τη ντομάτα και το μαϊντανό.
  2. Βάζουμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο  στους 150C για περίπου 20 λεπτά μέχρι να μείνει με λίγα ζουμιά.
  3. Όταν λοιπόν η σάλτσα είναι έτοιμη (έχει δέσει), βάζουμε μέσα το ψάρι και το σκεπάζουμε με αρκετή σάλτσα.
  4. Προσθέτουμε λίγο ακόμα λάδι, το σκόρδο, αλάτι και το πιπέρι και ψήνουμε το φαγητό μας στους 200C μέχρι να πάρει χρώμα και να κόβεται εύκολα με το πιρούνι.

http://www.minervahorio.gr/

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.