Πολύχρωμα σουβλάκια χοιρινά (με πιπεριές, ντοματίνια και προσούτο)

Facebooktwitterpinterest

υλικά

10 φιλέτα χοιρινό ψαρονέφρι
2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης

2 πράσινες πιπεριές
2 κουταλιές της σούπας κάρυ
20 ντοματίνια
1 κιλό προσούτο
15-20 ξυλάκια για σουβλάκια
αλάτι, πιπέρι

εκτέλεση

  1. Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις πιπεριές σε κομματάκια και τα ντοματίνια στη μέση.
  2. Κόβουμε το προσούτο σε λεπτά ορθογώνια κομμάτια.
  3. Περνάμε με τη σειρά στα ξυλάκια τα εξής υλικά: ψαρονέφρι, ντοματίνια , πιπεριά, προσούτο και ξανά από την αρχή.
  4. Πασπαλίζουμε με το αλάτι, το πιπέρι και το κάρυ και ψήνουμε σε αντικολλητική σχάρα ή στο γκριλ του φούρνου μας για 30 περίπου λεπτά στους 180C, ανάλογα πάντα με το πόσο καλοψημένα τα θέλουμε.

http://www.minervahorio.gr/

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.