XL-S Medical – Friends Edition

Facebooktwitterpinterest

Τα 50 τυχερά ζευγάρια του διαγωνισμού «XLS MedicalFriends Edition» υποδέχτηκαν το καλοκαίρι, παρέα με το XLS Medical!

Το Σάββατο, 16/5, τα 50 τυχερά ζευγάρια που αναδείχθηκαν από το μεγάλο διαγωνισμό “ΜΑΖΙ στο αδυνάτισμα με το XLS MedicalFriends Edition, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές ευεξίας και να γιορτάσουν την έναρξη του καλοκαιριού στο ξενοδοχείο Astir Palace – Arion.

Στην εκδήλωση, οι συμμετέχουσες ενημερώθηκαν για τα οφέλη τoυ XL-S Medical, του Νο1 σε πωλήσεις – φυσικού και κλινικά ελεγμένου προϊόντος – απώλειας βάρους στην Ευρώπη στο χώρο του φαρμακείου[1] από την Omega Pharma. Οι γυμναστές του Home Fitness και η διατροφολόγος κ. Κατερίνα Ποντικάκη ενημέρωσαν τις νικήτριες για το πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που θα ακολουθήσουν για τους επόμενους 2 μήνες, με στόχο να αποκτήσουν το σώμα των ονείρων τους και να βγουν στην παραλία πιο ανανεωμένες από ποτέ.

Τα 50 ζευγάρια κέρδισαν προϊόντα XL-S Medical Max Strength για 2 μήνες, 6μηνη συνδρομή στο online γυμναστήριο Home Fitness και εξατομικευμένη 2μηνη παρακολούθηση από εξιδεικευμένη διατροφολόγο του XL-S Medical.

Τα δώρα όμως δεν σταματούν εκεί! Το XLS Medical επιβραβεύει ένα ζευγάρι που θα επιδείξει τη μεγαλύτερη αφοσίωση[2] στο πρόγραμμα αδυνατίσματος κι ευεξίας, χαρίζοντας ένα μοναδικό 3μερο ταξίδι στη Ρώμη!

 

[1] IMS MAT 12/2014

[2] Η επιλογή του νικητήριου ζευγαριού θα γίνει με αξιοκρατικά κριτήρια που θα ορίσει ο επιβλέπων Διατροφολόγος

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.