“ΜΑΖΙ στο αδυνάτισμα με το XL-S Medical – Friends Edition”

Facebooktwitterpinterest

Τώρα το αδυνάτισμα, είναι υπόθεση για 3:

Εσύ, η φίλη σου και … το XL-S Medical!

To XL-S Medical, το Νο1 σε πωλήσεις προϊόν απώλειας βάρους στην Ευρώπη στο χώρο του φαρμακείου[1], αγαπάει τις γυναίκες και το αποδεικνύει! Αυτή τη φορά, τo XL-S Medical ενώνει τις δυνάμεις του με το μεγαλύτερο σύμμαχο της γυναίκας, την καλύτερή της φίλη. Ο σκοπός; Να θυμίσει στις Ελληνίδες να αγαπούν και να φροντίζουν τον εαυτό τους 365 μέρες το χρόνο.

To απόλυτα φυσικό και κλινικά ελεγμένο σκεύασμα ελέγχου βάρους της Omega Pharma, προσκαλεί τις γυναίκες που θέλουν να χάσουν λίγα ή περισσότερα κιλά να μπουν στη Facebook σελίδα του, www.facebook.com/XLSMedicalGreece, από 25/04 έως 08/05, και να πάρουν μέρος μαζί με την καλύτερή τους φίλη στο νέο, μεγάλο Διαγωνισμό του “ΜΑΖΙ στο αδυνάτισμα με το XLS MedicalFriends Edition”.

Από όλες τις συμμετοχές θα επιλεχθούν 50 τυχερά ζευγάρια που θα κερδίσουν προϊόν για 2 μήνες, καθώς και 6μηνη συνδρομή σε «online γυμναστήριο» και εξατομικευμένη παρακολούθηση από διατροφολόγο για δύο μήνες.

Το ζευγάρι που θα επιδείξει τη μεγαλύτερη αφοσίωση[2] στο πρόγραμμα αδυνατίσματος κι ευεξίας του XLS Medical θα κερδίσει ένα 3μερο ταξίδι στην αιώνια πόλη, τη Ρώμη.

Μπες στο www.facebook.com/XLSMedicalGreece?sk=app_1069728533055718 κι άλλαξε ΤΩΡΑ τη ζωή σου με το Νο1 προϊόν απώλειας βάρους XLS Medical!

 

Σχετικά με την Omega Pharma Hellas

Η Omega Pharma Hellas είναι μέλος του πολυεθνικού Ομίλου της Perrigo. Η επιτυχημένη πορεία της Omega Pharma στο τμήμα των καταναλωτικών προϊόντων φαρμακείου την καθιστά ηγετικό παίκτη στην πανευρωπαϊκή αγορά των OTC, αλλά φυσικά και στην Ελλάδα. Διαχειρίζεται ένα δυναμικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων OTC καθώς και καλλυντικών, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς με νέα καινοτόμα προϊόντα, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές εξελίξεις.

Σχετικά με το XLS Medical

To XL-S Medical είναι Νο1 σε πωλήσεις ιατροτεχνολογικό προϊόν (CE) απώλειας βάρους στην Ευρώπη στον χώρο του φαρμακείου, με βάση τα επίσημα στοιχεία της IMS international (IMS MAT 12/2014). Στην Ελλάδα κυκλοφορεί σε 3 μορφές∙ το XL-S Medical Fat Binder 180 δισκία, το οποίο δεσμεύει έως και το 28% του διατροφικού λίπους και βοηθάει στο να χάσει κάποιος έως και 3 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι μόνο με δίαιτα, το XL-S Medical Fat Binder 90 sticks, το οποίο χαρίζει τα ίδια αποτελέσματα με τα δισκία, αλλά το πλεονέκτημά του έγκειται στη μεγάλη ευκολία στην κατανάλωσή του, καθώς είναι σε μονοδόσεις (sticks) και δεν απαιτείται η κατανάλωση νερού, και τέλος το ΧL-S Medical Max Strength 120 δισκία, το 1ο προϊόν που μειώνει την πρόσληψη θερμίδων που προέρχονται από τα κύρια θρεπτικά συστατικά (υδατάνθρακες, σάκχαρα και λίπος) και είναι 33% πιο αποτελεσματικό από τα υπόλοιπα σκευάσματα.

Όλοι οι κωδικοί του XL-S Medical είναι για αγωγή 1 μήνα και με εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Το XL-S Medical έχει κλινική μελέτη δημοσιευμένη στο πιο έγκυρο παγκοσμίως επιστημονικό περιοδικό (Obesity Journal). Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να χάσουν βάρος, εγγυημένα και με ασφάλεια. Τα ενεργά συστατικά του είναι φυσικά, χωρίς να κάνουν καμία χημική επεξεργασία στον οργανισμό.

[1] IMS MAT 12/2014

[2] Η επιλογή του νικητήριου ζευγαριού θα γίνει με αξιοκρατικά κριτήρια που θα ορίσει ο επιβλέπων Διατροφολόγος

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.