Για την υγεία της καρδιάς, του εγκεφάλου και της όρασης Epax® Omega-3 από τα Lanes

Facebooktwitterpinterest

Το Epax® Omega-3, από τα συμπληρώματα διατροφής Lanes είναι ο πιστός σύμμαχος για την υγεία της καρδιάς, την ενδυνάμωση της μνήμης και της εγρήγορσης του μυαλού, καθώς και για τη διατήρηση της όρασης σε φυσιολογικά επίπεδα.

 Παρασκευάζεται από το πλέον κλινικά αποδεδειγμένης δράσης και καθαρότητας συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο Epax® Omega-3 βραβευμένο από το National Health Institute USA.

 Το Epax® Omega-3 από τα Lanes αποτελεί πλούσια πηγή Omega-3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων και είναι το πλέον κλινικά αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας προϊόν. Χάρη στις εξειδικευμένες διαδικασίες Μοριακής Απόσταξης & Υψηλής Καθαρότητας που ακολουθούνται κατά την παραγωγή του, παρέχει αυξημένη συμπύκνωση των συστατικών, εξάλειψη ρύπων, όπως βαρέα μέταλλα, καλύτερη απορρόφηση και υψηλότερη περιεκτικότητα σε EPA & DHA συγκριτικά με τα κοινά ιχθυέλαια.

 

Μόλις ΜΙΑ κάψουλα την ημέρα Epax® Omega-3 από τα Lanes προσφέρει την απαιτούμενη ημερήσια ποσότητα EPA & DHA για την υγεία της καρδιάς, της όρασης, της μνήμης και της εγρήγορσης του μυαλού.

Όπως είναι ευρέως γνωστό, τα Ω-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ανήκουν στην κατηγορία των ‘’καλών’’ λιπαρών. Είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για την υγεία της καρδιάς, καθώς βοηθούν στη διατήρηση ενός υγιούς καρδιαγγειακού συστήματος και αναστέλλουν την ανάπτυξη της καρδιαγγειακής νόσου ενώ στην κατάλληλη δοσολογία βοηθούν στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων πίεσης του αίματος και τριγλυκεριδίων. Είναι επίσης ευεργετικά για τις νοητικές λειτουργίες, βοηθώντας στην ορθή λειτουργία του εγκεφάλου.

Lanes κάθε μέρα καλά!

Περισσότερες πληροφορίες για τα συμπληρώματα διατροφής Lanes, μπορείτε να βρείτε στο επίσημο website τους, http://laneshealth.gr/ και στη σελίδα τους στο facebook https://www.facebook.com/laneshealth

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.