Αντιμετώπιση της διάρροιας και αποκατάσταση με το Dimexanol™  

Facebooktwitterpinterest

Το 100% φυσικό ενεργό συστατικό του συμβάλει στην ταχεία ανάρρωση από την οξεία διάρροια

Το Dimexanolαποτελεί ένα νέο προϊόν, το οποίο αντιμετωπίζει την διάρροια, ενώ παράλληλα αποκαθιστά και ενισχύει την ενυδάτωση του οργανισμού.

Το 100% φυσικό ενεργό συστατικό Morilyte που περιέχει, συνδυάζει για πρώτη φορά έναν, κλινικά αποδεδειγμένο για την αποτελεσματικότητά του, βρώσιμο φυσικό άργιλο (Διοσμεκτίτη) με από του στόματος χορηγούμενα άλατα ενυδάτωσης (ηλεκτρολύτες), για την καταπολέμηση της αφυδάτωσης.

Το Morilyte™ σχηματίζει έναν προστατευτικό φραγμό στα εσωτερικά τοιχώματα του εντέρου, ο οποίος παγιδεύει και αποβάλλει τα παθογόνα μικρόβια και τις τοξίνες τους, εμποδίζοντας την εξάπλωση της λοίμωξης και παράλληλα απελευθερώνει ηλεκτρολύτες, για αποκατάσταση της ενυδάτωσης.

Η διάρροια αποτελεί μια κοινή, ενοχλητική γαστρεντερική διαταραχή, που μπορεί να συνοδεύεται από κοιλιακές κράμπες και ναυτία, ενώ ενδέχεται να οδηγήσει σε αφυδάτωση και κατ’ επέκταση αδυναμία, καθώς προκαλεί απώλεια βασικών ηλεκτρολυτών και θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό. Τα περιστατικά οξείας διάρροιας διαρκούν, κατά κανόνα, μεταξύ 2 και 4 ημερών, αν και στα παιδιά και τα βρέφη μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο, συνήθως μεταξύ 5 και 7 ημερών[1].

Το Dimexanol™ διατίθεται στα φαρμακεία σε αναβράζοντα δισκία, ενώ είναι κατάλληλο προς χρήση και σε παιδιά ηλικίας άνω των 5 ετών.

Το νέο προϊόν διατίθεται από την Omega Pharma και ανήκει, στην εξειδικευμένη σειρά προϊόντων για το γαστρεντερικό σύστημα Benegast που καταπολεμά άμεσα και με φυσικό τρόπο τις διαταραχές του πεπτικού συστήματος.

Επιπλέον, με το site www.myeupepsia.gr, το οποίο υποστηρίζεται από τη σειρά Benegast, το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τους τρόπους ανακούφισης από τα συμπτώματα της διάρροιας, αλλά και για θέματα που αφορούν τη γενική βελτίωση του πεπτικού συστήματος και την ενδυνάμωση της ευεξίας.

#Τέλος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Σχετικά με την Omega Pharma Hellas

Η Omega Pharma Hellas είναι μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιρειών Omega Pharma, με κεντρικά γραφεία στο Βέλγιο. Στην Ελλάδα ξεκίνησε τη δραστηριότητά της τον Ιανουάριο του 2003, προερχόμενη από την εξαγορά του μεγαλύτερου μέρους του κλάδου OTC της εταιρείας Π. Ν. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ Α.Ε. Η επιτυχημένη πορεία της Omega

Pharma στο τμήμα των καταναλωτικών προϊόντων φαρμακείου την καθιστά ηγετικό παίκτη στην πανευρωπαϊκή αγορά των OTC. Η Omega Pharma Hellas ακολουθεί τη ραγδαία ανάπτυξη του Ομίλου, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του παρουσία στην ελληνική αγορά των OTC. Διαχειρίζεται ένα δυναμικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων OTC καθώς και καλλυντικών, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς με νέα καινοτόμα προϊόντα, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές εξελίξεις.

Σχετικά με τη σειρά Benegast

Η νέα σειρά Benegast, η εξειδικευμένη σειρά OTC προϊόντων για το γαστρεντερικό σύστημα από την Omega Pharma, προσφέρει άμεση ανακούφιση και αποκατάσταση στα συχνά προβλήματα του πεπτικού συστήματος, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες. Τα τέσσερα πιστοποιημένα Ιατροτεχνολογικά προϊόντα της σειράς Benegast,  Reduflux™ για καούρα και δυσπεψία, Regulamine™ για δυσκοιλιότητα, Redugas™ για μετεωρισμό και αέρια και Dimexanol™ για διάρροια, παρέχουν μια άμεση, φυσική λύση, απόλυτα συμβατή με τον οργανισμό.

[1] NHS Choices, Diarrhoea, November 2012, link:  http://www.nhs.uk/conditions/Diarrhoea/Pages/Introduction.aspx, [last visit: 29th November 2013]

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.