Αναγκαία η συνεργασία ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων για την καλύτερη ποιότητα υγείας των ασθενών

Facebooktwitterpinterest

Β΄ ΚΟΙΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟ “ΙΑΣΩ GENERAL

Στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης η Α΄ Ορθοπαιδική Κλινική και το Ρευματολογικό Τμήμα του ΙΑΣΩ General διοργάνωσαν το Β΄ Κοινό Σεμινάριο Ρευματολογίας και Ορθοπαιδικής, 27-28 Νοεμβρίου 2014, με στόχο να παρουσιαστούν οι εξελίξεις στα κοινά θέματα της Ορθοπαιδικής και της Ρευματολογίας.

Στη   διάρκεια του διαδραστικόυ   σεμιναρίου ,   ανεπτύχθησαν σημαντικά θέματα που άπτονται – όχι μόνο της Ρευματολογίας   και της Ορθοπαιδικής – αλλά και άλλων ειδικοτήτων , όπως   Γενικής Χειρουργικής, Νεφρολογίας, Παθολογίας, Αναισθησιολογίας κ.ά.

Το σεμινάριο μέσα από συζήτηση και παρουσίαση πραγματικών περιστατικών, ανέδειξε την αναγκαία συνεργασία των   ιατρών διαφορετικών   ειδικοτήτων με μοναδικό   σκοπό την καλύτερη ποιότητα υγείας   των ασθενών και την αποφυγή ιατρικών λαθών.

Το διήμερο σεμινάριο παρακολούθησαν και πολλοί φοιτητές ιατρικής και νοσηλευτικής, ενώ δόθηκαν Πιστοποιητικά συμμετοχής και μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης.

Υπεύθυνοι του Σεμιναρίου ήταν ο Διευθυντής της Α΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής κ. Νικόλαος Λάγιος και η Επιστημ. Υπεύθυνη του Ρευματολογικού Τμήματος κυρία Ελένη Κομνηνού, οι οποίοι τη νέα χρονιά θα οργανώσουν το Γ΄   Κοινό Πολυθεματικό Σεμινάριο Ορθοπαιδικής & Ρευματολογίας με αυξημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.